Αιτήσεις διορισμού μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού στους κλάδους ΠΕ70 και ΠΕ60

Κανένα σχόλιο

Από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Χανίων ανακοινώνεται ότι: Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων, που έχουν ορισθεί για το σχολικό έτος 2008-2009, προγραμματίζει να προβεί σε διορισμό μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού των κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών από υποψηφίους, που συμπλήρωσαν πραγματική προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομισθίου εκπαιδευτικού τουλάχιστον 30 μηνών

μέχρι 30-6-2008, από υποψηφίους που συμπλήρωσαν πραγματική προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομισθίου εκπαιδευτικού 24 μηνών και έχουν λάβει τη βαθμολογική βάση σε οποιονδήποτε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και από υποψηφίους, που είναι εγγεγραμμένοι στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών του άρθρου 6 παρ.2ββ΄ του Ν.3255/2004, σε ποσοστό 40% των κενών οργανικών θέσεων καθώς επίσης και από τους εγγεγραμμένους στους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ 2006 του άρθρου 1 παρ.7 του Ν.2834/2000 (ΦΕΚ 160/7-7-2000 τ.Α΄) σε ποσοστό 60%.

"Sponsored links"

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται: από 28-7-2008 μέχρι 31-7-2008. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και ουδεμία παράταση θα δοθεί.

Δικαίωμα υποβολής έχουν:

Για τους κλάδους ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών, δικαίωμα υποβολής Αίτησης-Δήλωσης έχουν: όλοι οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι :

Α) μέχρι τις 30-6-2008 έχουν συμπληρώσει πραγματική προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομισθίου εκπαιδευτικού τουλάχιστον 30 μηνών,

Β) έχουν συμπληρώσει πραγματική προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομισθίου εκπαιδευτικού 24 μηνών και έχουν λάβει τη βαθμολογική βάση σε οποιονδήποτε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ,

Γ) οι εγγεγραμμένοι στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων με πραγματική προϋπηρεσία 8,5 μόρια και άνω.

Δ) οι εγγεγραμμένοι στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών με πραγματική προϋπηρεσία 12,767 μόρια και άνω.

Ε) ΄Ολοι οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, που είναι εγγεγραμμένοι στους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ 2006.

ΣΤ) ΄Ολοι οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, που είναι εγγεγραμμένοι στους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ 2006 .

"Sponsored links"

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Επίσημο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών, στο οποίο θα αναγράφεται η ημεροχρονολογία και ο βαθμός κτήσης του πτυχίου.
  • Αντίγραφο του πιστοποιητικού στρατολογίας τύπου Α΄ από το οποίο να προκύπτει ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή ότι έχει οριστικά νόμιμα απαλλαγεί από αυτές, κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων για όσους έχουν ήδη εκπληρώσει ή απαλλαγεί απ΄ αυτές.
  • Βεβαίωση υπηκοότητας-ιθαγένειας από την οποία να προκύπτει η υπηκοότητα ή ιθαγένεια και ο τρόπος κτήσης αυτής, σε περίπτωση ξένου υπηκόου.
  • Φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου. Στοιχεία του δελτίου ταυτότητας και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, που έχουν δηλωθεί κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στο διαγωνισμό και έχουν μεταβληθεί δηλώνονται υποχρεωτικά με υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Χανίων τηλ. 2821028078 (Δωδεκανήσου 8Β – Χανιά) ή στον ηλεκτρονικό ιστοχώρο http://dipe.chan.sch.gr.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live