Παγκρήτια σύσκεψη της ΓΣΕΕ για τους μετανάστες στο Ρέθυμνο

Κανένα σχόλιο

Με την ευκαιρία της ημέρας κατά του ρατσισμού η ΓΣΕΕ και η Γραμματεία Μεταναστών πραγματοποιούν ευρεία σύσκεψη μεταναστών στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου (πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς) την Κυριακή 22 Μαρτίου 2009 και ώρα 10 το πρωί. Στη σύσκεψη – εκδήλωση θα πάρουν μέρος όλοι οι μετανάστες στην Κρήτη. Από τα Χανιά θα αναχωρήσουν πούλμαν που θα διαθέσει το Εργατικό Κέντρο (στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 68) στις 8.00 το πρωί.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι εργαζόμενοι μετανάστες να συμμετέχουν στη σύσκεψη αυτή που σκοπό της έχει να αναδείξει τα κοινά μας προβλήματα, όπως τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα. Το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρα μας αντιπαλεύει κάθε συμπεριφορά ξενοφοβίας και ρατσισμού κατά των μεταναστών και αναπτύσσει πρωτοβουλίες νομιμοποίησης και ισότιμης ένταξής τους.

"Sponsored links"

Για το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Χανίων

Ο Πρόεδρος

ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ

Ο Γεν.Γραμματέας

ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live