Η επιτροπή Αθλητικών Συλλόγων για την ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου Χανίων – Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ενημερωτικών επαφών

Κανένα σχόλιο

Την εβδομάδα 30 Ιουνίου – 4 Ιουλίου 2008 η Επιτροπή των αθλητικών συλλόγων για την ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου Χανίων ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των επαφών για την ενημέρωση των φορέων της πόλης μας για το θέμα της ανακατασκευής του Εθνικού Σταδίου Χανίων. Μετά τους Βουλευτές κ.κ. Σκουλάκη, Βολουδάκη, Μαρκογιαννάκη, η επιτροπή συνάντησε και ενημέρωσε τον βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιο Νικηφοράκη, τον Νομάρχη Χανίων κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη, το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ε. κ. Αντώνη Πιτταριδάκη και την πρόεδρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων κα Γεωργία Νικηφοράκη.

stadioxanion Όλοι οι παραπάνω συμφώνησαν με τις θέσεις της επιτροπής και δήλωσαν ότι ο καθένας από την πλευρά του θα βοηθήσει για την επίτευξη του κοινού στόχου, που είναι η άμεση ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου Χανίων. Η επιτροπή επίσης ενημέρωσε για τις θέσεις της και τον αρμόδιο για τα αθλητικά Αντιδήμαρχο Χανίων κ. Γεώργιο Βούρβαχη.

"Sponsored links"

Η επιτροπή θα συνεχίσει το επόμενο 15ήμερο τις επαφές της με φορείς της πόλης, ξεκινώντας από το Ίδρυμα Μελετών και Ερευνών Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος, το οποίο και για ιστορικούς λόγους έχει να προσφέρει στην υπόθεση της ανακατασκευής του Εθνικού Σταδίου.

Εν τω μεταξύ με τις θέσεις της επιτροπής συμφώνησε και εντάχθηκε σ΄ αυτήν και το αθλητικό σωματείο Α.Π.Σ. Δόξα Παχιανών. Η επιτροπή καλεί, για μια ακόμη φορά, όλους τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης να συμμετάσχουν στην επιτροπή για την ανακατασκευή του Σταδίου.

Οι Σύλλογοι

Α.Ο. ΚΥΔΩΝ

Α.Ο. ΙΩΝΙΑ 2000

Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΠΑΧΙΑΝΩΝ

Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ο.Φ.Χ.ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ

Ε.Α.Χ. ΧΑΝΙΑ

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live