Απαλλαγή των γεωργικών και κτηνοτροφικών κτιρίων των αγροτών και καλλιεργούμενης γης που βρίσκεται εντός σχεδίου ζητά η ΓΕΣΑΣΕ

Κανένα σχόλιο

Η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες είναι ιδιαίτερα δυσμενής . Η ανεξέλεγκτη αύξηση της τιμής του πετρελαίου , έχει αποτελέσει άλλοθι για αδικαιολόγητες ή ακόμη και κερδοσκοπικές αυξήσεις όλων των αγροτικών εισροών, όπως λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων, εξοπλισμού, πολλαπλασιαστικού υλικού, ηλεκτρικού ρεύματος.

agrotis Στη σημερινή συγκυρία, όπου ακόμη και οι ρυθμίσεις του «αγροτικού» πετρελαίου εκκρεμούν , η επιβολή του ΕΤΑΚ στα γεωργικά και κτηνοτροφικά κτίρια και σε καλλιεργούμενη αγροτική γη που βρίσκεται εντός σχεδίου , αποτελεί μια επιπλέον επιβάρυνση του κόστους παραγωγής με απρόβλεπτες συνέπειες για την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων, ενώ εντείνει την αβεβαιότητα του αγρότη .

"Sponsored links"

Για τους λόγους αυτούς, σας καλούμε να αναστείλετε την επιβολή του ΕΤΑΚ στα γεωργικά και κτηνοτροφικά κτίρια και καλλιεργούμενης γης που βρίσκεται εντός σχεδίου για μια τριετή μεταβατική περίοδο , έτσι ώστε με την βελτίωση της συγκυρίας που όλοι προσδοκούμε και να επανεξετάσουμε την εφαρμογή του εν λόγω μέτρου .

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live