Συγχαρητήριο Σ. Τσοκα για τους επιτυχόντες ΑΕΙ – ΤΕΙ

Κανένα σχόλιο

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με δήλωση του εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα που έδωσαν για τις εξετάσεις και συγχαίρει ιδιαιτέρα τους επιτυχόντες.

Η δήλωση του κ. Τσόκα έχει ως εξής :

"Sponsored links"

Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους που πήραν μέρος στις φετινές εξετάσεις .Ιδιαίτερα στους επιτυχόντες και μελλοντικούς Επιστήμονες, στους γονείς τους που τους συμπαραστάθηκαν ,και τους άξιους εκπαιδευτικούς τους , που τους έδωσαν τα εφόδια της επιτυχίας, θερμότατα συγχαρητήρια .

Οι κόποι και οι προσπάθειες, των τελευταίων χρόνων, ευοδώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο επιβεβαιώνοντας το ρητό «τα αγαθά κόποις κτώνται» .

Τώρα που έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα, εύχομαι να ξεκινήσουν τη φοιτητική τους σταδιοδρομία με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η επιτυχία τους είναι ένα ακόμη βήμα προς την εκπλήρωση των προσδοκιών και των επαγγελματικών τους στόχων.

Για όλους τους συμμετέχοντες θέλω να τονίσω ότι η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Οι υψηλοί στόχοι και οι κατακτήσεις πρέπει να είναι το κίνητρο που θα τους βοηθήσει ώστε πετύχουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live