Η Μαρία Βασιλάκου, υποψήφια των Οικολόγων Πράσινων, σήμερα στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Στα Χανιά θα βρίσκεται σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου η Μαρία Βασιλάκου, Προεδρεύουσα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Πράσινων στη Βουλή της Βιέννης και Αναπληρώτρια Πρόεδρος των Πράσινων της Αυστρίας. Η Μαρία Βασιλάκου είναι υποψήφια στη δεύτερη θέση του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων για τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009.

Στις 1 το μεσημέρι θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Κήπο Χανίων και το απόγευμα από τις 6.30 μμ θα επισκεφθεί μαζί με κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων Χανίων την Παλιά Πόλη και το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων. Η Μαρία Βασιλάκου θα συνοδεύεται από τον Αριστείδη Παπαδάκη, υποψήφιο ευρωβουλευτή καθώς και από άλλα στελέχη των Οικολόγων Πράσινων στην Κρήτη.

"Sponsored links"

Η Μαρία Βασιλάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά το Λύκειο έφυγε για σπουδές στην Αυστρία. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης το 1994 με μάστερ Γλωσσολογίας και επιλεγμένων θεμάτων Ψυχολογίας. Κατόπιν εργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα και ως Βοηθός Καθηγητή. Είναι παντρεμένη από το 1996. Από το 1990 εργαζόταν για τη Φοιτητική Ένωση όπου εκλέχτηκε αντιπρόσωπος των Αλλοδαπών Φοιτητών Αυστρίας και αργότερα Γενική Γραμματέας της Φοιτητικής Ένωσης. Από το 1996 είναι Δημοτική Σύμβουλος και Βουλευτής των Πράσινων στο Κρατίδιο της Βιέννης με ένα διάλειμμα τα έτη 2001-2004, όπου και διετέλεσε Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου στο κρατίδιο της Βιέννης. Από το 2004 είναι Προεδρεύουσα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Πράσινων στη Βουλή της Βιέννης. Από τον Μάιο του 2008 είναι Αναπληρώτρια Πρόεδρος των Πράσινων της Αυστρίας.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live