Χωρίς αντιδράσεις κυκλοφορεί… ο «Ενοπλος Κρητικός Εθελοντικός Πυρήνας»

Κανένα σχόλιο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ημέρες ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονται ένοπλοι κουκουλοφόροι, οι οποίοι δηλώνουν τις σαφείς προθέσεις τους έναντι όλων εκείνων που υπονομεύουν τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας, ενώ εκτοξεύουν και απειλές σε βάρος των Σκοπίων και της Αλβανίας, με αφορμή βεβαίως τα θέματα της επικαιρότητας που εγείρουν ζητήματα μειονότητας στη χώρα μας. Τα άτομα επιδεικνύουν τον οπλισμό τους, ενώ ο άνθρωπος που διαβάζει το σχετικό μανιφέστο κάνει λόγο για τον ΕΚΕΠ, τα αρχικά του οποίου σημαίνουν Ενοπλος Κρητικός Εθελοντικός Πυρήνας.

Ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση για το συγκεκριμένο βίντεο, που θυμίζει εν πολλοίς εκείνα στα οποία εμφανίζονται μέλη της Αλ Κάιντα ή άλλων οργανώσεων, φέροντας βαρύ οπλισμό και διαβάζοντας απειλητικά μηνύματα. «Ο ΑΓΩΝΑΣ της Κρήτης είχε το θέμα αυτό κατ΄ αποκλειστικότητα στο χθεσινό του φύλλο. Η «ΚΡΗΤΗ TV1» παρουσίασε αποσπάσματα του σχετικού βίντεο στην χθεσινή εκπομπή της «Χθες – σήμερα – αύριο». Η Νέα Τηλεόραση πρόβαλλε στα χθεσινά δελτία ειδήσεων της αποσπάσματα από το βίντεο που έχει συνολική διάρκεια περίπου έξι λεπτά και σε ιστοσελίδα μεγάλης επισκεψιμότητας.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live