Επίσκεψη Βολουδάκη στο Λιμενικό Ταμείο και στο Λιμάνι της Σούδας

Κανένα σχόλιο

Ο Βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Μ. Βολουδάκης επισκέφτηκε το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, όπου είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ.Σήφη Μανουσογιάννη και υπηρεσιακούς παράγοντες σε σχέση με όλα τα εν εξελίξει λιμενικά έργα στο νομό. Ειδική αναφορά έγινε στα έργα της Σούδας (επέκταση προβλήτας, διαμόρφωση πολυχρηστικού σταθμού κλπ), του Καστελίου Κισσάμου, στις επισκευές των προβλητών σε Λουτρό και Αγ.Ρουμέλη, και στο έργο για την αναβάθμιση του λιμανιού του Μαύρου Λιμιώνα στη Χώρα Σφακίων.

Ο Μ.Βολουδάκης συνεχάρη το Σ.Μανουσογιάννη για την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου και εξήρε το έργο του Λιμενικού Ταμείου, το οποίο είναι αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας του Προέδρου, της Λιμενικής Επιτροπής και των στελεχών και εργαζομένων του Ταμείου. Ο Μ.Βολουδάκης τόνισε ότι τα έργα που είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, μπορούν να αναβαθμίσουν τις συγκοινωνιακές συνδέσεις του νομού, αλλά και να συνεισφέρουν στην προσέλκυση τουρισμού υψηλού επιπέδου. Ειδική αναφορά έκανε στην ανάγκη ανάπτυξης υποδομών για υποδοχή σκαφών αναψυχής στο νομό (μαρίνες), ζήτημα για το οποίο ο Βουλευτής έχει ήδη ζητήσει από τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης ένταξη σχετικών έργων στο ΕΣΠΑ.

"Sponsored links"

Στη συνέχεια ο Μ.Βολουδάκης επισκέφθηκε το Δήμο Σούδας, όπου ενημερώθηκε από το Δήμαρχο κ.Γ.Περράκη και τους εκπροσώπους της μειοψηφίας στο Δήμο Σούδας δημοτικούς συμβούλους κ.Ν.Κουριδάκη και Γ.Γιαννουλάκη για τη δική τους άποψη για τα έργα στο λιμάνι, αλλά και για την ανάγκη εκπόνησης μιας γενικής μελέτης – master plan για ολόκληρο τον κόλπο της Σούδας.

Ο Μ.Βολουδάκης συνοδευόμενος από το Δήμαρχο, τους προαναφερθέντες δημοτικούς συμβούλους, τον Πρόεδρο και στελέχη του Λιμενικού Ταμείου επισκέφθηκε το λιμάνι, όπου ενημερώθηκε επί τόπου για τα υπο εκτέλεση αλλά και για τα σχεδιαζόμενα έργα. Ο Βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. χαρακτήρισε την επέκταση της προβλήτας του λιμανιού της Σούδας ένα από τα σημαντικότερα έργα που είναι σε εξέλιξη στο νομό αυτή τη στιγμή, το οποίο θα επιτρέψει την υποδοχή και εξυπηρέτηση κρουαζιεροπλοίων, αλλά και την ταυτόχρονη πρόσδεση μεγάλων πλοίων της γραμμής με συνθήκες ανετότερες και ασφαλέστερες από τις σημερινές. (Ως τέσσερα μεγάλα πλοία θα μπορούν να δένουν ταυτόχρονα)

Τέλος ο Μ.Βολουδάκης επισκέφθηκε το Σύλλογο των Αλιέων της Σούδας οι οποίοι μεταξύ των άλλων ζήτησαν τη δημιουργία καρνάγιου στο λιμάνι, αίτημα το οποίο ο παριστάμενος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δεσμεύθηκε να προωθήσει άμεσα.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live