Ανακοίνωση – απάντηση του Α.Ο.ΚΥΔΩΝ Χανίων στον ΑΟΧ

Κανένα σχόλιο

Μετά την διοργάνωση των 60ων Βενιζελείων στίβου, στο χώρο του Εθνικού Σταδίου, σε σημεία όπου πρέπει να γίνει η ανακατασκευή των ετοιμόρροπων κερκίδων, άρχισαν εργασίες κατασκευής δύο γηπέδων τένις από τον ΟΑΧ. Τα γήπεδα καταλάμβαναν όλο τον χώρο δεξιά και αριστερά της εναπομένουσας κερκίδας.Σε προσπάθεια μας να επικοινωνήσουμε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Σταδίου, μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για ένα μικρό γήπεδο εκγύμνασης τένις που δεν επηρεάζει την όποια μελλοντική ανακατασκευή των κερκίδων, αλλά αποδέχτηκε προφορικά το αίτημα του Κύδωνα, να μην προχωρήσουν οι συγκεκριμένες εργασίες, πριν επιστρέψει από την Αυστρία και γίνει μία συνάντηση όλων των συλλόγων με την Επιτροπή Σταδίου.

Παρά την συγκεκριμένη διαβεβαίωση την επόμενη μέρα οι εργασίες συνεχίστηκαν με την διάνοιξη υποδοχών για την τοποθέτηση περίφραξης στα υπό κατασκευή γήπεδα τένις. Τότε έγινε η παρέμβαση του προέδρου του συλλόγου κ. Κουβάτσου, ο οποίος ζήτησε από το συνεργείο να σταματήσει αμέσως τις εργασίες του, πράγμα που έγινε.

"Sponsored links"

Ο πρόεδρος του Κύδωνα ουδέποτε δήλωσε ότι οι συγκεκριμένες εργασίες εμπόδισαν την τηλεοπτική αναμετάδοση των 60ων Βενιζελείων στίβου. Η επισήμανση που έκανε τηλεφωνικά στον πρόεδρο του ΟΑΧ κ. Δημολίτσα , παρουσία του δημοσιογράφου των Χανιώτικων Νέων, ήταν ότι η κατασκευή του ενός γηπέδου γίνεται στο χώρο όπου μπαίνει το αυτοκίνητο αναμεταδόσεων της ΕΤ και πιθανά να εμποδίζει τις μελλοντικές διοργανώσεις. Αλλά βέβαια αυτό δεν ήταν καν το κύριο θέμα.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει είναι εξαιρετικά σοβαρό και δεν έχει να κάνει με καμία αντιζηλία μεταξύ των συλλόγων ή προσώπων. Εμείς από την πλευρά μας δεν θα συμβάλουμε στη δημιουργία ενός τέτοιου κλίματος που θα αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Για τον Α.Ο.ΚΥΔΩΝ το ζητούμενο είναι η κατασκευή ενός σύγχρονου προπονητηρίου στο Εθνικό Στάδιο που θα καλύπτει της ανάγκες της νέων του τόπου μας και το οποίο θα δένει αισθητικά απόλυτα με την πόλη μας.

Την ανάγκη αυτού του έργου την έχουν παραδεχτεί Υπουργοί τόσο της σημερινής όσο και προηγούμενων κυβερνήσεων. Την έχουν παραδεχτεί όλοι οι βουλευτές του Νομού μας, ο Δήμος, η Νομαρχία Χανίων και πολλοί άλλοι φορείς. Είναι ένα αίτημα απόλυτα ώριμο για την υλοποίηση του. Οφείλουμε να το διεκδικήσουμε όλοι τώρα.

Το νέο Εθνικό Στάδιο δεν θα είναι ιδιοκτησία κανενός συλλόγου. Ο Κύδωνας δεν διεκδικεί ούτε εκατοστό αθλητικού χώρου για προσωπική του χρήση και κατοχή. Αντιδρούμε όμως στις κατασκευές των συγκεκριμένων γηπέδων. Η κατασκευή γηπέδων τένις στο χώρο όπου πρέπει να ανακατασκευασθεί το Εθνικό Στάδιο σηματοδοτεί την παραίτηση κάθε διεκδίκησης για την κατασκευή ενός σύγχρονου προπονητηρίου στη θέση του παλιού.

Τόσο από την Επιτροπή Σταδίου που το επιτρέπει, όσο και από τον εμπλεκόμενο σύλλογο. Εμείς τους καλούμε να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να ανακαλέσουν την στάση τους. Καλούμε όλους τους συλλόγους της πόλης μας να συμμετάσχουν σε επιτροπή για την διεκδίκηση του έργου της ανακατασκευής του Εθνικού Σταδίου. Αυτό πιστεύουμε ότι είναι το καθήκον όλων όσων αγαπούν τον αθλητισμό, τη νέα γενιά και το τόπο μας.

Για τον Α.Ο.ΚΥΔΩΝ

Ο πρόεδρος

Σάκης Κουβάτσος

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live