Ανακοίνωση Ν.Δ. για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη

Κανένα σχόλιο

Οι Νομαρχιακές Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κρήτης, με αίσθημα σεβασμού προς τη δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τον πρώην Υπουργό και ιστορικό στέλεχος της παράταξής μας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη. Οι αστήρικτες και αβάσιμες κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχεδόν πέντε χρόνια μετά το συμβάν και όντας βουλευτής αντιπολίτευσης, θα καταρρεύσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης και οι υπαίτιοι της συκοφαντικής αυτής σκευωρίας, θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

Ο κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης εκλεγμένος επί 45 και πλέον χρόνια από το Ρεθεμνιώτικο λαό, πολιτεύτηκε πάντα με τιμιότητα, έχοντας ως γνώμονα το σεβασμό προς το Σύνταγμα και τους Νόμους. Στο δημόσιο βίο του δε δίστασε να συγκρουστεί με διαπλεκόμενα συμφέροντα, καταβάλλοντας προσωπικό πολιτικό κόστος, προασπίζοντας πάντοτε τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών ενώ, τεράστια υπήρξε η προσωπική του συμβολή σ’ όλα τα μικρά και μεγάλα έργα, ιδιαίτερα του Νομού Ρεθύμνης, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης.

"Sponsored links"

Ο κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, με τη μακρόχρονη πολιτική του διαδρομή και προσφορά, αποτελεί για τον τόπο μας πολιτικό κεφάλαιο που ξεπερνά τα στενά κομματικά όρια της παράταξης και για τους νεώτερους φωτεινό παράδειγμα ήθους και ορθής πολιτικής συμπεριφοράς.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Οι ΝΟΔΕ Κρήτης

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΗΣ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live