Επίσκεψη του Μ. Βολουδάκη στο Αεροδρόμιο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Μ. Βολουδάκης επισκέφτηκε τη Παρασκευή 20 Μαρτίου το αεροδρόμιο Χανίων, όπου είχε συνάντηση με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους, με αντικείμενο τις προοπτικές του αεροδρομίου στο μέλλον, τις ανάγκες σε έργα αναβάθμισης, αλλά και τις συνθήκες λειτουργίας του σήμερα. Ο Μ. Βολουδάκης ανέφερε ότι το αεροδρόμιο είναι η σημαντικότερη πύλη εισόδου στο Νομό, και αποτελεί πόλο ανάπτυξης για την τοπική οικονομία. Τόνισε ότι είναι απόλυτα αναγκαία η αναβάθμιση και η επέκταση του αεροδρομίου, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Ο Μ.Βολουδάκης ανέφερε στη συζήτηση ότι οι σχετικές μελέτες προχωρούν, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ένταξη των έργων του αεροδρομίου (επέκταση αναβάθμιση – νέος πύργος ελέγχου) στο ΕΣΠΑ. Για να επιτευχθεί αυτό, ο βουλευτής τόνισε ότι θα χρειαστεί συντονισμένη προσπάθεια από όλους τους φορείς του νομού.

"Sponsored links"

Ο Μ. Βολουδάκης ζήτησε επίσης ενημέρωση από τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους για το κατά πόσον διασφαλίζεται η απρόσκοπτη εικοσιτετράωρη λειτουργία του αεροδρομίου, και γενικότερα για την πορεία της προετοιμασίας για την τουριστική σαιζόν που ξεκινά αυτές τις μέρες. Από την ενημέρωση που έγινε από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, προκύπτει ότι η εικοσιτετράωρη λειτουργία διασφαλίζεται, αλλά απαιτείται ενίσχυση σε προσωπικό. Προκύπτει ακόμα ότι όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της σαιζόν.

Ο Βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. τόνισε ότι η κεντρική υπηρεσία οφείλει να διασφαλίσει το προσωπικό μόνιμο ή εποχικό που χρειάζεται για αυτό το σκοπό, και δεσμεύτηκε να διαβιβάσει τα σχετικά αιτήματα στο αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live