Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων: «Καταδικάζουμε την προσπάθεια εκφοβισμού μελών των Οικολόγων Πράσινων στον Ομαλό»

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την καταγγελία για εμπρησμό από τους Οικολόγους Πράσινους σε αγροτική κατοικία στον Ομαλό, η Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων καταδικάζει κάθε τέτοια ενέργεια και επισημαίνει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να διαμορφώσουμε μια πράσινη συνείδηση γιατί το περιβάλλον, ο φυσικός πλούτος της χώρας μας, είναι προϋπόθεση για τη ζωή μας.

Το κρίσιμο και με ένταση σήμερα πρόβλημα της προστασίας του είναι απαραίτητο να ευαισθητοποιεί και να απασχολεί κάθε κοινωνική ομάδα. Η μη προστασία του, η μη σωστή διαχείριση είναι βέβαιο ότι οδηγεί στη μείωση της ποιότητας ζωής η ακόμα και στην εξαφάνισή της.

"Sponsored links"

Το φυσικό περιβάλλον της Κρήτης, το φυσικό περιβάλλον του Νομού μας, έχει πλεονεκτήματα ως φυσική, πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά. Όμως ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ…

Είναι λοιπόν αναγκαίο να γίνει άμεσα οριοθέτηση, ανάδειξη και διαχείριση των περιοχών του Νομού που διαθέτουν ιδιαίτερης σημασίας περιβαλλοντικούς και πολιτιστικούς πόρους. Είναι απαραίτητο να αναδειχτούν οι παραπάνω περιοχές ως μοντέλα διαφορετική Βιώσιμης Ανάπτυξης, μιας ανάπτυξης που θα στοχεύει στην προστασία και τη σωστή διαχείριση του περιβάλλοντος και θα βασίζεται στον πλούτο της βιοποικιλότητας και της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας.

Η αυθαιρεσία, η καταπάτηση της δημόσιας γης, η τρομοκρατία, καταστροφή της φύσης είναι πράξεις καταδικαστέες και οφείλουμε όσοι αγαπάμε τούτο τον τόπο να τον διαφυλάξουμε απομονώνοντας όσους προσπαθούν να τον καταστρέψουν.

Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live