Η επίσκεψη του Χρ. Μαρκογιαννάκη στο Ρέθυμνο

Κανένα σχόλιο

Την ικανοποίησή του από την πορεία της υλοποίησης του αστυνομικού σχεδιασμού, προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες του Ρεθύμνου, εξέφρασε κατά την επίσκεψή του στο νομό, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Στις δηλώσεις του ο κ. Μαρκογιαννάκης, δεν είπε ούτε λέξη για την ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού με επιπλέον προσωπικό, ενώ “πέταξε” το μπαλάκι στους τοπικούς φορείς για την ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου. Ωστόσο, κατά την επίσκεψή του στην πυροσβεστική υπηρεσία αναφέρθηκε στην έλευση των δύο ελικοπτέρων στο νησί, ενώ έστειλε και σαφέστατο μήνυμα στους πολίτες.

Διαμαρτυρία συμβασιούχων Πυροσβεστών στα Χανιά
Διαμαρτυρία έξω από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, πραγματοποίησαν τα μέλη της Ομοσπονδίας των Συμβασιούχων Πυροσβεστών των νομών Χανίων-Ρεθύμνης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Αρχηγού του Σώματος Αθανάσιου Κοντοκώστα. Από την πλευρά του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ερωτηθείς για την μονιμοποίηση των εργαζομένων του εν λόγω κλάδου, ανέφερε ότι δεν ευθύνεται μόνο η κυβέρνηση της Ν.Δ. για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live