Συνεχίζονται οι επαφές της Περιφέρειας για τη μονάδα της διαχείρισης των απορριμμάτων

Κανένα σχόλιο

Αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι επαφές της Περιφέρειας Κρήτης με τους Δήμους οι οποίοι πιθανόν να φιλοξενήσουν την μονάδα της διαχείρισης των απορριμμάτων και παράλληλα θα ενημερωθούν την Παρασκευή 4 Ιουλίου στις 10 το πρωί οι βουλευτές . Χθες έγινε παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Σεραφείμ Τσόκα η συνάντηση με εκπροσώπους των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Γόρτυνας και του Δήμου Αρκαλοχωρίου .

1reh4b Στη συνάντηση πήραν επίσης μέρος η Αντινομάρχης Ηρακλείου , οι δήμαρχοι Αγίας Βαρβάρας, Γόρτυνας, Αρκαλοχωρίου, ο καθηγητής του Πολυτεχνείου που συνέταξε τη μελέτη , ο Πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

"Sponsored links"

«Προτείνω σε όλους να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους» δήλωσε ο κ. Τσόκας και πρόσθεσε : «Αυτό που θα κρατήσουμε στο μυαλό μας είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην λυθεί το πρόβλημα των απορριμμάτων. Να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν θα συγχωρηθεί κανένας Δήμαρχος, κανένας Περιφερειάρχης, κανένας πολίτης αυτού του τόπου αν δεν λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Ένα πρόβλημα πολιτισμού. Θα θελα λοιπόν με πλήρη διαύγεια, με χαμηλούς τόνους, να καθίσουμε να συζητήσουμε και πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη προοπτική του να συγκλίνουμε σε μια συγκεκριμένη θέση.»

Νέα συνάντηση σήμερα

*Σήμερα Τετάρτη στις 9 το πρωί θα γίνει νέα συνάντηση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης με τους Δημάρχους Επισκοπής, Γουβών και Καστελίου και στις 10 το πρωί θα ακολουθήσει συνάντηση με το Νομάρχη Ρεθύμνης, τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ και τους Δημάρχους Ρεθύμνης και Λάμπης κατά την οποία θα γίνει ενημέρωση απο τον καθηγητή κ. Οικονομόπουλο.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live