Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αλκυόνης Παπαδάκη “Αν ήταν όλα…αλλιώς”

Κανένα σχόλιο

H «Τυποβιβλιοχαρτεμπορική Πελεκανάκη », ο Φιλολογικός Σύλλογος Χανίων    « Ο Χρυσόστομος » και οι Εκδόσεις Καλέντης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αλκυόνης Παπαδάκη « Αν ήταν όλα…αλλιώς » το Σάββατο 04 Απριλίου στις 7.00 μ.μ. στον χώρο του Φιλολογικού Συλλόγου Χανίων « Ο Χρυσόστομος ».

H αγαπητή και πολυγραφότατη, Χανιώτισσα συγγραφέας θα μιλήσει για το λογοτεχνικό έργο της, θα συνομιλήσει με το αναγνωστικό κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της, ενώ θα την προλογίσουν ο Πρόεδρος του Φιλολογικού Συλλόγου Χανίων « Ο Χρυσόστομος» Αντώνης Πετρουλάκης, η ιατρός-ποιήτρια-συγγραφέας Πηνελόπη Ντουντουλάκη και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Χανίων Κωνσταντίνος Μουτζούρης. Συνέντευξη τύπου θα δοθεί στο χώρο της «Τυποβιβλιοχαρτεμπορικής Πελεκανάκη» το Σάββατο 04 Απριλίου στις 6.00 μ.μ (Χάληδων 89, Χανιά, τηλ. 28210 92512).

"Sponsored links"

Είσοδος : ελεύθερη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live