Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων για την σύλληψη Παλαιοκώστα

Κανένα σχόλιο

Η εξιχνίαση της υπόθεσης απαγωγής του Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος Γεωργίου ΜΥΛΩΝΑ, απέδειξε περίτρανα το υψηλό φρόνημα και αίσθημα ευθύνης των αστυνομικών απέναντι στην ίδια την κοινωνία. Σε μια δύσκολη εποχή στην οποία κλονίζεται διαρκώς η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στους ένστολούς , σε μια εποχή που τα προβλήματα του κλάδου μας είναι μεγάλα και δυσεπίλυτα, οφείλουμε να απονείμουμε τα εύσημα στων ανώνυμο αστυνομικό, αξιωματικό ή απλό αστυφύλακα του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων που κατάφερε να φέρει σε πάρας μια πολύ δύσκολη υπόθεση.

160560 Σαν ΈΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας από το Τ.Α Χανίων, η έρευνα των οποίων αποτέλεσε το εφαλτήριο για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η επιχείρηση σύλληψης των δραστών της απαγωγής ΜΥΛΩΝΑ στη Θεσσαλονίκη, αργά τη νύχτα της Τετάρτης, ανάμεσα των οπίων και ο διαβόητος κακοποιός Βασίλης ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ.

"Sponsored links"

Με τη μεθοδικότητα και οργάνωση που επέδειξαν όλοι οι εμπλεκόμενοι συνάδελφοι από Θεσσαλονίκη και Χανιά επιτεύχθηκε το θετικό για όλους μας αποτέλεσμα ου ήταν η σύλληψη των δραστών.

Ελπίζουμε οι επιτελείς του Αρχηγείου αλλά και ο αρμόδιος Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ εκτός από την επιβράβευση που οφείλει να απονείμει στους συναδέλφους μας, να σκύψουν επιτέλους με προσοχή στα πολλά σοβαρά και χρονίζοντα προβλήματα που υπάρχουν στην Αστυνομία της Κρήτης και ειδικότερα των Χανίων αντιλαμβανόμενοι της ευθύνης τους απέναντι στον ανώνυμο αστυνομικό που μοχθεί καθημερινά και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις δήλωσης στα Μ.Μ.Ε και να δώσει λύσεις σε αυτά.

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ, όχι να περιμένουμε να γίνει κάτι κακό για να αρχίσουμε εξαγγελίες που θα μείνουν ανεκπλήρωτες. Φέρτε επιτέλους τον Κόσμο που ζητάμε για να μπορέσει ο καθένας από εμάς να έχει δίπλα του ένα συνάδελφο και να αποδώσει ακόμα καλύτερα , προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Έτσι εμπεδώνεται το αίσθημα στους πολίτες κύριοι αρμόδιοι. Όχι με τη συνεχή απαξίωση. Τολμήστε επιτέλους . Η ευκαιρία είναι μπροστά σας. Ο Οκτώβρης είναι κοντά. (έκτακτες μεταθέσεις-τοποθετήσεις νεοεξερχομένων)

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ευτύχιος

Ο Γενικός Γραμματέας

Σταυρουλάκης Παντελής

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live