Στο ΚΑΜ συνεχίζεται η έκθεση για την αρχαία τεχνολογία

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζεται με επιτυχία στο δεύτερο όροφο του ΚΑΜ η έκθεση φωτογραφίας Τεχνολογιών Υδατικών Πόρων και Υγρών Αποβλήτων στην Αρχαία Κρήτη. Εκτίθενται 75 φωτογραφίες οι οποίες παρουσιάζουν την ιστορία των συστημάτων υδροδότησης και αποχέτευσης της Κρήτης, των αρχαίων αλλά και των νεότερων χρόνων. Είναι ένας ιστορικός περίπατος όπου ο επισκέπτης θαυμάζει τα έργα του αρχαίου πολιτισμού μας, ικανά να συγκριθούν με σύγχρονα συστήματα, που μόλις το δεύτερο μισό του 19ου αιώνα υιοθετήθηκαν από ευρωπαϊκές και αμερικανικές πόλεις.

Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι του Μιχάλη Νικηφοράκη, επίτιμου προέδρου της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης. Οι υπόλοιπες είναι του Ανδρέα Αγγελάκη, προέδρου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Υδάτινων Πόρων και Υγρών Αποβλήτων και τεχνικού συμβούλου της Ένωσης ΔΕΥΑ Ελλάδας. Η έκθεση οργανώνεται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων και το Δήμο Χανίων και λήγει την Παρασκευή 29 Μαΐου. Είναι ανοικτή καθημερινά από τις 10 έως την 1 το πρωί και από τις 7 έως τις 10 το βράδυ.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live