«Χτίζοντας το μέλλον»

Κανένα σχόλιο

1ο διεθνές Partenariat για τους κλάδους των δομικών υλικών, κατασκευών, εξοπλισμού και συναφών υπηρεσιών. Συμμετέχουν πολλές ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις. Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) διοργανώνει, με τη στήριξη του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, το 1ο Διεθνές Partenariat «Building the Future» για τους κλάδους των δομικών υλικών, των κατασκευών, του εξοπλισμού και των συναφών υπηρεσιών. Το 1o Partenariat θα λάβει χώρα στις 11-12/7/2008, στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS και διοργανώνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΟΠΕ, Greek Building Materials – Greek Building Servicesεις.

Του Φίλιππου Ζάχαρη

"Sponsored links"

foto1 Συνδιοργανώνεται δε με την συμμετοχή πολλών φορέων όπως, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου, τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γραφείων Μελετών, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βιοτεχνών Παραγωγής Ηλεκτρολογικού Υλικού, την Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας, το Σύνδεσμο Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών, το Πανελλήνιο Σωματείο Εμπόρων και Κατασκευαστών Μηχανημάτων Επεξεργασίας Μετάλλου – Κοπής Συγκόλλησης, Σύνδεσμο Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων και Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Κεραμοποιίας.

Στόχος η ανάπτυξη και δικτύωση των επιχειρήσεων

Στόχος του Partenariat είναι η ανάπτυξη της συνεργασίας και η δικτύωση των συμμετεχόντων ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων μέσω προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων καθώς και η εν γένει προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών του κλάδου των δομικών υλικών και του κατασκευαστικού τομέα.

Τη διοργάνωση του “Building the Future” ανακοίνωσαν στις 7/7/08, σε ειδική εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου, ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. ΟΠΕ, καθώς και η κα Αναστασία Γαρυφάλλου, Γενική Διευθύντρια ΟΠΕ.

Πόσες και ποιες επιχειρήσεις θα συμμετάσχουν

Στη διοργάνωση, θα συμμετάσχουν 80 ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων στα Δομικά υλικά (μάρμαρο, τσιμέντο, αλουμίνιο, σίδηρο, χάλυβα, ξύλο, τούβλο, κεραμίδια, πυρίμαχα, κλπ.) τα χημικά (χρώματα, βερνίκια, κλπ.) τα Πλαστικά – Ελαστικά, το Ηλεκτρολογικό υλικό, τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, τις κατασκευαστικές εταιρείες κλπ.

Αντίστοιχα, έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν πάνω από 90 ξένες επιχειρήσεις εισαγωγείς, διανομείς, κατασκευαστικές εταιρείες από 14 χώρες, όπως Ρωσία (25 επιχειρήσεις), ΗΑΕ και Μπαχρέιν (6), Σαουδική Αραβία (10), Ρουμανία (6), Βουλγαρία (4), Σερβία (7), Αίγυπτο (4), Λιβύη (8), Ουκρανία (4), Καζακστάν (8) κ.λπ.

Συναντήσεις για συμπράξεις και συνεργασίες

Κατά τη διάρκεια του Partenariat θα πραγματοποιηθούν πάνω από 1500 προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών στους τομείς των εξαγωγών, της διανομής, της συμπαραγωγής, κ.λπ.

"Sponsored links"

Επίσης, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα λειτουργήσει εικαστική έκθεση με έργα που έχουν υλοποιήσει ελληνικές επιχειρήσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Για το 1ο εξάμηνο του 2008 μέσω των δράσεων του ΟΠΕ 126 ελληνικές επιχειρήσεις έλαβαν μέρος σε 15 Διεθνείς Εκθέσεις του κλάδου των δομικών υλικών ενώ υλοποιήθηκαν και επιχειρηματικές αποστολές σε 13 χώρες, στις οποίες συμμετείχαν 68 ελληνικές επιχειρήσεις και πραγματοποιήθηκαν 700 περίπου επιχειρηματικές συναντήσεις. Οι εξαγωγές του κλάδου των δομικών υλικών, αποτελούν το 1ο τρίμηνο του 2008 το 17,1% επί του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live