Καταγγελία για απειλές

Κανένα σχόλιο

Σήμερα 1.9.2008, ώρα 13:19, δέχτηκα απειλητικό τηλεφώνημα από τον Νομικό Σύμβουλο του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ν. Κοτσιφάκη. Με σκαιό τρόπο μου είπε μεταξύ άλλων «δεν θα πιάνετε το όνομά μου, τέτοια παιχνιδάκια δεν θα κάνετε με εμένα» και «θα δείτε τι έχει να γίνει τη Δευτέρα μόλις γυρίσω από τις διακοπές μου με μηνύσεις και άλλα»…

Ο κ. Ν. Κοτσιφάκης είχε διάθεση να συνεχίσει αυτού του τύπου τον διάλογο. Του είπα ότι ο ίδιος δεν έχει το δικαίωμα να παίζει παιχνιδάκια με την κοινότητα του ιδρύματος, ότι αν με απειλεί επιβαρύνει περισσότερο τη θέση του, τον προέτρεψα να συνέλθει και του έκλεισα το τηλέφωνο.

"Sponsored links"

Αν κάποιοι νομίζουν ότι με τέτοια μέσα και τρόπους θα πτοήσουν την αξιοπρέπειά μας και θα αναστρέψουν την αγανάκτηση που έχει προκαλέσει το εκλογικό πραξικόπημα της 27ης 8.2008 στο Πολυτεχνείο Κρήτης και στην κοινωνία, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Επίκουρος καθηγητής

Δημήτρης Πατέλης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live