Η φιλοξενία της Περιφέρειας στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Κανένα σχόλιο

H Περιφέρεια Κρήτης προτίθεται να αναλάβει εξ ολοκλήρου τις δαπάνες, διαμονής σε ξενοδοχείο, προσφοράς γεύματος και διάθεσης αυτοκινήτων, του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου και της ακολουθίας της υψηλής αποστολής του Πατριαρχείου μας. Τα παραπάνω γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. κ. Ειρηναίο, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας. Στην επιστολή του ο κ. Τσόκας αναφέρει:

m09-153535bartolo Σεβασμιότατε, η Περιφέρεια Κρήτης προκειμένου να συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την Εκκλησία Κρήτης αλλά και από όλους τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς, για την επιτυχή έκβαση της επικείμενης επίσκεψης της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και των προκαθημένων των Ορθοδόξων εκκλησιών στο νησί μας, στα πλαίσια και της πρόσφατης συνάντησης που είχαμε με όλους τους φορείς στα Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης σας ενημερώνουμε, ανταποκρινόμενοι στο σχετικό κάλεσμά σας, ότι η Περιφέρεια Κρήτης προτίθεται να αναλάβει εξ ολοκλήρου τις δαπάνες, διαμονής σε ξενοδοχείο, προσφοράς γεύματος και διάθεσης αυτοκινήτων, της ακολουθίας της υψηλής αποστολής του Πατριαρχείου μας.

"Sponsored links"

Ενόψη των ανωτέρω αναμένουμε τη σχετική πρότασή σας.

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης

Σεραφείμ Τσόκας

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live