Πρωτοβουλία προέδρου ΕΛΟΜΑΣ Απ. Αλεξάκη και Ομοσπονδίας Κύριων Τουριστικών Καταλυμάτων Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ενδιαφέρουσα η πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Κύριων Τουριστικών Καταλυμάτων Χανίων και του Προέδρου του ΙΝΚΑ και ΕΛΟΜΑΣ Απόστολου Αλεξάκη, για την ενίσχυση του τοπικού τουρισμού. Είναι ένα λαμπρό παράδειγμα της προσφοράς που μπορεί να έχουν για τα Χανιά και την Κρήτη γενικότερα οι μεγάλες τοπικές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αναμένονται και οι ενέργειες της ΑΝΕΚ που όπως κάθε χρόνο ενισχύει με τις προσφορές της την τουριστική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Ομοσπονδία Κύριων Τουριστικών Καταλυμάτων Χανίων για την συνεργασία του ε τον κ. Αλεξάκη αναφέρει:

Ανακοινώνουμε στους ξενοδόχους του Ν. Χανίων, ότι ύστερα από συνεννόηση που είχαμε με τον πρόεδρο του ΙΝΚΑ και ELOMAS κ. Αλεξάκη Απόστολο, υπάρχει δυνατότητα για το προσωπικό που εργάζεται, σε όλες τις εταιρείες εθνικές και πολυεθνικές που συνεργάζονται με τον ELOMAS και επίσης στα μέλη 40 αλυσίδων SUPER MARKET που απασχολούν άνω των 20.000 εργαζομένων να ενημερωθεί για τη δυνατότητα διακοπών στα Χανιά, ώστε να υπάρξει αύξηση του εσωτερικού τουρισμού προς τον Νομό μας. Αυτό προϋποθέτει προσφορά εκ μέρους των ξενοδοχείων διαμονής και υπηρεσιών σε χαμηλές τιμές και συγκεκριμένα στις ίδιες τιμές που προσφέρονται στα τουριστικά γραφεία.

"Sponsored links"

Όσοι εκ των ξενοδόχων του Νομού ανεξάρτητα από την κατηγορία του ξενοδοχείου τους, επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια παρακαλούνται να το δηλώσουν στο γραφείο της ομοσπονδίας στο 28210 60541 μέχρι τις 24-3-2009.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Εμμ. Γιαννούλης

Ο Γεν. Γραμματέας Ι. Σταθάκης

*** Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους του εμπλεκομένους για την συνεργασία αυτή που ανοίγει δρόμους και δείχνει μια πορεία προόδου για τον τόπο, που μπορεί να διασφαλιστεί με την συνένωση των δυνάμεων των αναπτυξιακών φορέων του Νομού σε όλους τους τομείς.

Ν.Α.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live