Νεκρανασταίνουν τα περασμένα… Συλλήψεις για πολιτική αφισοκόλληση στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Πρωτοφανές περιστατικό που θυμίζει άλλες εποχές έλαβε χώρα χθες στα Χανιά με τη προσαγωγή δύο στελεχών Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδος συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση, στο κέντρο της πόλης,  στην ασφάλεια Χανίων. Το γεγονός κατήγγειλε με ανακοίνωση της η ΚΟΕ σημειώνοντας, ότι η κρατική ασφάλεια βλέπει στο πρόσωπο των αγωνιστών της αριστεράς κινδύνους για τη δημόσια τάξη (σελ. 11), ενώ ο ΣΥΡΙΧΑ Χανίων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Τ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καταγγέλλει το απαράδεκτο γεγονός της σύλληψης 2 μελών της ΚΟΕ (συνιστώσας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α) και της μεταφοράς τους με χειροπέδες (!!!) στο αστυνομικό μέγαρο, επειδή διέπραξαν το ιδιαιτέρως επικίνδυνο αδίκημα της αφισσοκόλησης!!!  Αν κάποιοι στην τοπική αστυνομία πιστεύουν ότι με παρόμοιες ενέργειες υπηρετούν το λόγο για τον οποίο αμείβονται, τότε πραγματικά υπάρχει πρόβλημα!!!! Αν πάλι η σύλληψη εντάσσεται σε κάποιο ευρύτερο σχέδιο εκφοβισμού αγωνιστών της Αριστεράς, άδικος ο κόπος τους!!!

"Sponsored links"

Καταγγελία της ΚΟΕ για βίαιη προσαγωγή – Ένας γιατρός κι ένας εκπαιδευτικός στα κρατητήρια λόγω αφισοκόλλησης

Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ) καταγγέλλει τη βίαιη προσαγωγή στην Ασφάλεια Χανίων, χθες Τρίτη 8 Ιουλίου, δύο μελών της, ενός γιατρού και ενός εκπαιδευτικού, από άντρες της ασφάλειας. Τα δύο μέλη της ΚΟΕ ενεργούσαν αφισοκόλληση στο κέντρο των Χανίων. Φαίνεται ότι η κρατική ασφάλεια βλέπει στο πρόσωπο των αγωνιστών της αριστεράς και των κινημάτων μεγάλους κινδύνους για τη δημόσια τάξη γι αυτό και επιδεικνύει τέτοια ευαισθησία σε οποιαδήποτε κίνηση κάνουν. Καταγγέλλουμε την κρατική αυθαιρεσία και καταστολή. Οι προσπάθειες τρομοκράτησης της αριστεράς δεν πρόκειται να περάσουν!

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live