Ευκαιρίες για επιχειρήσεις από το ΕΠΑΝ

Κανένα σχόλιο

Η ειδική Γραμματεία για την Ανταγωνιστικότητα υπενθυμίζει ότι μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» του υπουργείου Ανάπτυξης είναι σε ισχύ δυο προκηρύξεις που αφορούν επιχειρήσεις. Η πρώτη αφορά την επιδότηση κόστους δανεισμού και χρηματοδότησης μίσθωσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και υλοποιείται από το Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ). Στόχος της παρούσας ενέργειας είναι η αύξηση του βαθμού πρόσβασης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων σε πηγές χρηματοδότησης και η μείωση του κόστους δανεισμού, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. Η δράση αυτή απευθύνεται σε υφιστάμενες ή νεοϊδρυόμενες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που έχουν έδρα την Ελλάδα, απασχολούν έως 20 εργαζόμενους και εμφανίζουν ετήσιο κύκλο εργασιών έως 10 εκατ. ευρώ. Η διάρκεια εφαρμογής της προκήρυξης είναι έως την 1η Σεπτεμβρίου 2008.

Η δεύτερη προκήρυξη του ΕΠΑΝ αφορά πρόγραμμα συμπληρωματικής εκπαίδευσης για επιχειρηματίες αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στους τομείς της μεταποίησης, του εμπορίου και των υπηρεσιών. Το πρόγραμμα κατάρτισης περιέχει θέματα που αφορούν την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, τη συμβολή των νέων τεχνολογιών στη σύγχρονη διοίκηση, τη διαχείριση και λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης, τη συμβουλευτική υποστήριξη, τεχνικές πωλήσεων, χρηματοοικονομικό και περιβαλλοντικό μάνατζμεντ, κ.α. Ο φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων και έχει διάρκεια εφαρμογής έως την 15 Οκτωβρίου 2008.

"Sponsored links"

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις δυο ανοικτές δράσεις του ΕΠΑΝ μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 8011136300, καθώς και στο δικτυακό τόπο www.antagonistikotita.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live