Καταγγελία της Προοδευτικής Επιτροπής Νέων Δήμου Ελ. Βενιζέλου: Αίσχος! Πετάνε 70 νέους αθλητές στίβου του Δήμου μας στο δρόμο.

Κανένα σχόλιο

Ξεπουλάνε το δικαίωμα του λαού στο δωρεάν αθλητισμό! — Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Μ. Κεμεσίδης έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να πετάξει στο δρόμο πάνω από 100 αθλητές που αθλούνται στο χώρο δίπλα από το Ενιαίο Λύκειο στον Κουμπέ έτσι ώστε να ξεπουλήσει την περιουσία του Δήμου για να δημιουργηθεί τένις club. Στο χώρο αυτό θα δημιουργηθούν γήπεδα τένις, μπάντμιντον και σκουώς!!!

Tenis Σαν κατάληξη επιχειρηματικοί κύκλοι θα κερδοφορούν εκμεταλλευόμενοι την περιουσία του δήμου. Μέχρι τώρα στο συγκεκριμένο χώρο θα μπορούσε να αθληθεί ο καθένας δωρεάν, ενώ τώρα θα αναγκάζεται να πληρώνει κάτι το οποίο η δημοτική αρχή το θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό ενώ ταυτόχρονα θα απαγορεύεται η είσοδος σε άλλους αθλητικούς συλλόγους να προπονούνται ελεύθερα.

"Sponsored links"

Τόσο η Δημοτική αρχή όσο και η αντιπολίτευση για μια ακόμα φορά πετάνε στα σκουπίδια την πρόταση για τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου. Απέκρυψαν από τον κόσμο την πρόταση του ΣΕΓΑΣ Κρήτης για την αναβάθμιση του χώρου και τη δημιουργία κλειστών εγκαταστάσεων, χρηματοδοτούμενες από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ελεύθερες για όλο το λαό του δήμου. Αντίστοιχες ευκαιρίες υπήρχαν και στο παρελθόν. Δεν χάθηκαν όμως λόγω ανικανότητας αλλά λόγω συνειδητής επιλογής αφού είναι πάγια τακτική τους να ξεπουλάνε τα πάντα στο βωμό του κέρδους.

Καλούμε όλο το λαό να εναντιωθεί στα σχέδια ξεπουλήματος του χώρου παλεύοντας μαζί με τα αθλητικά σωματεία και άλλες προοδευτικές δυνάμεις που εναντιώνονται στα σχέδια αυτά.

Απαιτούμε:

  • Άμεση αξιοποίηση του χώρου και δημιουργία κλειστών εγκαταστάσεων δημόσιες και δωρεάν
  • Να μη βγουν στο δρόμο οι αθλητές του στίβου που προπονούνται εκεί
  • Περισσότερους χώρους άθλησης και πρασίνου ανοιχτούς σε όλους

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live