Ημερίδα της ΕΠΚΧΑΝ στα πλαίσια ενημέρωσης του καταναλωτή

Κανένα σχόλιο

Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, σε συνεργασία με τον Δήμο Κρυονερίδας, στα πλαίσια ενημέρωσης του καταναλωτή, πραγματοποίησε την ημερίδα την Παρασκευή το βράδυ,  στις Βρύσες Αποκορώνου, με απόλυτη επιτυχία. Κεντρικός ομιλητής ήταν, ο Βουλευτής Χανίων κ.Βολουδάκης Μανούσος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα "Τα τραπεζικά προϊόντα στην Αγορά. Χρήση και Διαχείριση αυτών από τους Αγρότες Καταναλωτές".

Επίσης η ημερίδα πλαισιώθηκε από τις εισηγήσεις των
1) κ.Παπαλά Γεωργίου, Αντιπροέδρου της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, με θέμα: "Δομή και Δραστηριότητα της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ"
2)κ.Λενταράκη Βασιλείου, Προέδρου, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ.Κρήτης. με θέμα: "Επιπτώσεις της οικονομικοπιστωτικής κρίσης στους Καταναλωτές"
3)κ.Σωτηρόπουλου Χρήστου μέλος της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, με θέμα:Τραπεζικές απάτες μέσω Διαδικτύου"
Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, οφείλει να ευχαριστήσει, τους ομιλητές, ιδιαίτερα τον Βουλευτή Χανίων κ. Βολουδάκη Μανούσο, ο οποίος παρότι είχε φορτωμένο πρόγραμμα, λόγω της κοινοβουλευτικής του ιδιότητας και της συμμετοχής του στην διαβούλευση του Νομοσχεδίου, "περί εισπρακτικών εταιρειών" συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής.

"Sponsored links"

Πιστεύουμε ότι στον καιρό των έντονων κρίσεων, οικονομικής, περιβαντολογικής, η ενημέρωση, είναι  ο τρόπος που μπορεί να σταθεί το φάρμακο για τους πολίτες που πλήττονται από αυτές, ιδιαίτερα στους αγρότες καταναλωτές. Η Ε.Π.Κ. ΧΑΝ, πιστεύει  ότι η γνώση είναι δύναμη, και  εμείς οφείλουμε ακούραστα σαν Φορέας να την παρέχουμε.

Η  Πρόεδρος
Ιωάννα   Μελάκη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live