Ίδρυση εταιρείας για την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας από την Τράπεζα Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων πληροφορεί τους συνεταίρους, τους πελάτες της, το κοινό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι στα πλαίσια στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, ιδιαίτερα κατά την περίοδο αυτή της διεθνούς οικονομικής κρίσης, προέβη στην ίδρυση εταιρείας Επιχειρηματικών Συμμετοχών (Venture Capital). Στόχος της ίδρυσης εταιρείας Επιχειρηματικών Συμμετοχών είναι η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας με την προώθηση σχεδίων τοπικών εταιριών και επιχειρηματιών.

Στους βασικούς σκοπούς της εταιρείας συγκαταλέγεται η συμμετοχή στο κεφάλαιο επιχειρήσεων, παρέχοντας έναν εναλλακτικό τρόπο χρηματοδότησης της ίδρυσης ή ανάπτυξής τους, υποστήριξη της διοίκησής τους, δυνατότητα πρόσβασης και αξιοποίησης σύγχρονων μεθόδων ανάπτυξης, επιχειρηματικές συμβουλές, τεχνογνωσία κ.α.

"Sponsored links"

Συγκεκριμένα, η νέα εταιρία θα παράσχει χρήσιμα εργαλεία κυρίως σε μικρομεσαίες τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες διαθέτουν αξιόλογες ιδέες και στόχους, αλλά χρειάζονται επιπλέον ενίσχυση της κεφαλαιακής επάρκειας και του management, ώστε να επιτύχουν ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ανάπτυξη σε στέρεες βάσεις.

Η επωνυμία της νέας εταιρείας είναι «Κρητικές Συμμετοχές Ανώνυμη Εταιρεία Επιχειρηματικών Συμμετοχών», έδρα της ο Δήμος Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 28-32) και το αρχικό μετοχικό της κεφάλαιο ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων αποτελεί σήμερα το μοναδικό μέτοχο της νέας εταιρείας, όμως η Διοίκησή της σκοπεύει να προβεί μελλοντικά σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δίδοντας στους συνεταίρους της Τράπεζας την ευκαιρία συμμετοχής τους στη νέα αυτή θυγατρική εταιρία.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live