Λειτουργία Ιατρείου Πόνου στο Γ.Ν. Χανίων

Κανένα σχόλιο

Υπό το πνεύμα της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών του και της άοκνης προσφοράς προς τον Χανιώτικο λαό αρχίζει από Τρίτη 5 Αυγούστου 2008 η λειτουργία απογευματινού Ιατρείου Πόνου κατά τις ώρες από 18.00μ.μ. – 21.00μ.μ. Το Ιατρείο, θα δέχεται ασθενείς κάθε Τρίτη και Πέμπτη στον 1ο όροφο (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) κατόπιν ραντεβού στο τηλ: 28210 – 22352. Υπεύθυνος είναι ο Δ/ντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κ. Ι. Μαραγκάκης.

Το ιατρείο πόνου παρέχει συμβουλές, κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και συγκεκριμένη ιατρο – νοσηλευτική φροντίδα. Στο Ιατρείο πόνου αντιμετωπίζονται διάφορες κατηγορίες πόνου, κυρίως του οξέως και χρονίου καρκινικού πόνου, αλλά και ασθενείς με νευραλγίες (π.χ. έρπητος ζωστήρος, μετεγχειρητικές, μετατρευματικές). Οσφυαλγίες – ισχιαλγίες, διαβητική νευροπάθεια, πολυνευροπάθεια κ.α. Στο Ιατρείο πόνου επίσης γίνεται χρήση ιατρικού βελονισμού.

"Sponsored links"

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Χ.

Μάρκος Καραβιτάκης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live