Καταγγελία για κεραία σε διώροφη κατοικία

Κανένα σχόλιο

Στην Αναγνώστου Μάντακα 74 υπάρχει μια μεγάλη κεραία εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ή ό,τι άλλο. Δεν ξέρουν ακριβώς οι κάτοικοι. Επειδή ως γνωστόν οι κεραίες εκπέμπουν ακτινοβολία επικίνδυνη για την υγεία, καλούνται οι αρμόδιοι να ελέγξουν την τοποθέτηση της κεραίας επί της οικοδομής στην οδό Αναγνώστου Μάντακα 74, περιοχή Φράγκικου Νεκροταφείου στην δυτική πλευρά του.

kiniti Υπάρχει άδεια τοποθέτησης της κεραίας; Είναι αυθαίρετη η τοποθέτηση; Από ποιους δόθηκε η άδεια; Τι κεραία είναι και τι συνέπειες στο περιβάλλον και στην υγεία των κατοίκων έχει; Περιμένομε απάντηση. Οι κάτοικοι

"Sponsored links"

(τα ονόματα είναι στη διάθεση της Δ/νσης της Εφημερίδας)

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live