Δυναμίτης…στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα σχόλιο

Τα ξημερώματα της πρώτης του ΙΟΥΛΗ 2008 κάποιοι άγνωστοι προφανώς αποφάσισαν να «ανατινάξουν» την διαφορετική άποψη στα Χανιά, με αποτέλεσμα να διαλυθούν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και να κινδυνεύσουν πολίτες. Βρεθήκαμε στα κατεστραμμένα γραφεία και νοιώσαμε ότι το τυφλό κτύπημα δεν ήταν τυχαίο, ήταν σίγουρο και προγραμματισμένο. Το κτύπημα είχε πολιτικό στόχο, έκανε προσπάθεια να «ακυρώσει» τις διαφορετικές πολιτικές που αναπτύσσονται στα Χανιά. Τις πολιτικές που προσπαθούν να βάλουν τέρμα στην θεωρία της εν λευκώ εντολής.

dsc00043a.jpgΤις πολιτικές που υπερασπίζονται τα κοινωνικά δικαιώματα, την προστασία του περιβάλλοντος. Την πολιτική που υπερασπίζεται το δικαίωμα του Μετανάστη να ζει ελεύθερος και να μη κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να κτυπηθεί και τραυματισμένος να «επιστραφεί» στην εμπόλεμη πατρίδα του. Το δικαίωμα του κάθε πολίτη να υπερασπίζεται την τοπική ιστορία και την ομορφιά του τόπου του λέγοντας ευθέως, όχι στην καταστροφή, χωρίς φόβο και απειλές.

"Sponsored links"

Αυτά τα δικαιώματα ήταν στόχος των εμπρηστών την πρώτη του Ιούλη στα Χανιά. Αναρωτιούνται οι άνδρες και οι γυναίκες στα Χανιά: Έτσι ξαφνικά έγινε αυτή η καταστροφή; Τι ενόχλησε τους τυφλοπόντικες του μαύρου χρήματος; Η ακραία δήλωση του δικηγορικού συλλόγου τι ρόλο έπαιξε; Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και επέτρεψε σε ακραία στοιχεία να δυναμιτίσουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ;

Σαν δημοτική σύμβουλος Καντάνου θέλω να υπενθυμίσω ότι η υπόθεση της Καταστροφής του φαραγγιού στη Κάντανο έφθασε στο ελληνικό κοινοβούλιο στην ώρα πρωθυπουργού με παρέμβαση του κ. Αλαβάνου και δεν θα ξεχάσουμε όλοι όσοι είμαστε εκεί στην επίσκεψη περιοδεία του κ. Αλαβάνου από τον λιθόκτιστο δρόμο ότι απειλήθηκε και του ζητήθηκε να κάτσει φρόνιμα… Η κυβέρνηση, μετά τις δηλώσεις… είναι υποχρεωμένη να ανακαλύψει τους ενόχους της ανατίναξης των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και να επιβάλλει την έννομη τάξη…

Έχει πολιτική ευθύνη για την ανατίναξη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Σ. Αλφιέρη

Δημοτική Σύμβουλος Καντάνου

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live