Καταγγελία της Ν.Ε. Χανίων του ΠΑΣΟΚ: Μη έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του ΟΑΔΥΚ

Κανένα σχόλιο

Η Ν.Ε. Χανίων του ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλει την επαναλαμβανόμενη μη έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του ΟΑΔΥΚ. Την ώρα που οι πολίτες αγωνιούν για το μέλλον και το αύριο της χώρας, την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά βιώνουν τις δυσάρεστες συνέπειες της κακοδιαχείρισης της αποχωρούσας κυβέρνησης της Ν.Δ. η οποία είναι υπεύθυνη για την τραγωδία που ζει η χώρα, την ώρα που ο λογαριασμός της αποτυχίας της κυβέρνησης στάλθηκε στη μέση ελληνική οικογένεια και τους χαμηλόμισθους, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης έχουν παραμείνει για άλλη μια φορά απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής:

"Sponsored links"

  • Πως είναι δυνατόν, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης που το 2004 στο ταμείο του είχε απόθεμα χρημάτων, σήμερα να μην είναι σε θέση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του;
  • Μήπως και εδώ έχει σχέση η κακοδιαχείριση;
  • Μήπως έχει σχέση ο υπερβολικός αριθμός αδιαφανών προσλήψεων κάτι που είχε συμβεί και τη περίοδο 90-93;
  • Μήπως έχει σχέση με τους υπερβολικούς μισθούς σε κάποιους «ημέτερους»;
  • Η μήπως έχει σχέση με τη «κούραση» και τη μη δυναμική διεκδίκηση πόρων;

Ως Ν.Ε. Χανίων του ΠΑΣΟΚ θεωρούμε ότι οι εργαζόμενοι έχουν κάθε δικαίωμα να πληρώνονται ολόκληρο το μισθό τους, και όχι ένα μέρος του (500 Ε ), χωρίς καμία καθυστέρηση και καλούμε τον Διευθυντή του ΟΑΔΥΚ και αντινομάρχη Χανίων κ. Σπανουδάκη ,καθώς και τον αντιπρόεδρο του ΟΑΔΥΚ Νομάρχη Χανίων κ. Αρχοντάκη, ν’ αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους και να δώσουν λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων.

Ο ΟΑΔΥΚ είναι οργανισμός που οφείλουμε και πρέπει να στηρίξουμε στο Νομό, αναγνωρίζοντας το σοβαρό έργο ανάπτυξης που έχει προσφέρει , το οποίο προφανώς οφείλεται στα ικανά, εργατικά και άξια άτομα που τον πλαισιώνουν εδώ και 35 χρόνια, τους εργαζόμενους. Σε αυτούς οφείλεται το έργο του Οργανισμού, αυτούς υπερασπιζόμαστε, αυτούς έχει χρέος η Πολιτεία να σέβεται.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΧΑΝΙΩΝ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live