Περιοδεία κλιμακίου ΠΑΣΟΚ σε Ταυρωνίτη και Κολυμπάρι

Κανένα σχόλιο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΠΑΣΟΚ, οργανώνει τη Παρασκευή 29/5/2009 περιοδεία κλιμακίου, αποτελούμενο από τον Ευρωβουλευτή ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ, το μέλος του Ε.Σ. ΑΝΝΑ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ καθώς και από τον βουλευτή Χανίων Μανόλη Σκουλάκη, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, Ευτύχη Δαμιανάκη και Λίτσα Κουρουπάκη, μέλος της Π.Ε Κρήτης και μέλη της Ν.Ε Χανίων.

Η περιοδεία περιλαμβάνει επίσκεψη στις 19.45 στον Ταυρωνίτη (καφενεία), και συνεχίζεται με ανοιχτή ομιλία στο Κάτω Κολυμπάρι στις 20.30 στο καφενείο του Μελάκη.

"Sponsored links"

Ν.Ε. Χανίων του ΠΑΣΟΚ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live