Επίσκεψη ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Νοσοκομείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΧΑΝΙΩΝ στα πλαίσια της Πανελλαδικής Εξόρμησης και επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ με φορείς και εργαζόμενους, σε θέματα που αφορούν την Κοινωνική Πολιτική και ειδικότερα τον τομέα Υγείας και τα προβλήματα του, κλιμάκιο του Κινήματος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Νοσοκομείο Χανίων, σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου. Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χανίων και Γραμματέας ΚΤΕ Υγείας Μανόλης Σκουλάκης, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Δαμιανάκης Ευτύχης, Γωνιωτάκης Γιώργος, Κουρουπάκη Λίτσα, ο Συντονιστής της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων Μαυρογένης Ευτύχης, το μέλος της Π.Ε. Κρήτης Κουτσουράκη Αγγελική & το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας Σαμιωτάκης Αντώνης.

Η επίσκεψη στο νοσοκομείο θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 π.μ. και κατά τη διάρκεια της θα υπάρξει συνάντηση με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα και τη γενικότερη λειτουργία του νοσοκομείου. Στις 1 μ.μ. στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσουν δηλώσεις του κλιμακίου στα Μ.Μ.Ε.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live