Ανακοίνωση από το ΚΕΠ Χανίων για την φορολογική ενημερότητα

Κανένα σχόλιο

Από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι υποχρεωτική θα είναι από τις 18/05/2009 η αυτεπάγγελτη αναζήτηση της βεβαίωσης φορολογικής ενημερότητας από όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου, όταν απαιτείται ως δικαιολογητικό για την έκδοση της τελικής διοικητικής πράξης, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.1.1/1/2407/26-1-2009 (ΦΕΚ 297/Β’/ 18-2-2009).

Παράλληλα, η διαδικασία αναζήτησης της βεβαίωσης φορολογικής ενημερότητας μέσω των Κ.Ε.Π. και έκδοσής της μέσω των Δ.Ο.Υ. θα συνεχίσει να υφίσταται, εφόσον ο πολίτης επιθυμεί να τη χρησιμοποιήσει σε φορείς που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της παρούσας απόφασης. Το ΚΕΠ του Δήμου Χανίων λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 08.00 μέχρι τις 20.00 και το Σάββατο από 08.00 μέχρι 14.00.

"Sponsored links"

Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live