Συνεχίζεται η κόντρα καταστηματαρχών της Νέας Χώρας με το Δήμαρχο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Για αδιαλλαξία κατηγόρησαν το δήμαρχο Χανίων Κυριάκο Βιρβιδάκη οι καταστηματάρχες της Νέας Χώρας, διαμαρτυρόμενοι γιατί η δημοτική αρχή τους απαγορεύει την τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων στην μια πλευρά της οδού Παπανικολή. Παράλληλα, οι καταστηματάρχες διαμαρτύρονται διότι ο δήμος ξηλώνει το φωτισμό που είχαν τοποθετήσει οι ίδιοι με δικά τους έξοδα κατά μήκος του δρόμου.

Κόντρες και στην ανάρτηση της Γαλάζιας σημαίας

"Sponsored links"

Από τις κόντρες μεταξύ της δημοτικής αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης σημαδεύτηκε η ανάρτηση της Γαλάζιας σημαίας στην παραλία της Νέας Χώρας. Η αντιπολίτευση κατηγορεί τη δημοτική αρχή για εγκατάλειψη της περιοχής ενώ και οι καταστηματάρχες της ακτής Παπανικολή κάνουν λόγο για αδιαλλαξία από την πλευρά του κ. Βιρβιδάκη.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live