Ανακοίνωση για την συγκρότηση της Ν.Ε. Χανίων του Συνασπισμού και την εκλογή γραμματέα και γραμματείας

Κανένα σχόλιο

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του Συνασπισμού εκλέχτηκε από την Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη που έγινε στις 7-9 Μαρτίου και αποτελείται από τους:  Αγοραστάκη Γιώργο, Βαγιωνάκη Βάλια, Βάμβουκα Τάσο, Βουλγαρίδη Μηνά, Ζουρίδη Γιώργο, Ιορδανίδου Μαλάμω, Καλιτεράκη Γιώργο, Λουφαρδάκη Γιάννη, Λυμπεράκη Πέτρο, Μαλεκάκη Μάνθο, Μαρινάκη Μίμη, Μαρκάκη Ρούσσα, Μπαλωμενάκη Αντώνη, Μαρδάτσου Νίκη, Μπολιουδάκη Ελένη, Μπολιουδάκη Δημήτρη, Μπομπολάκη Μανώλη, Μπομπολάκη Χαρίδημο, Νικηφοράκη Νικηφόρο, Παπαδεράκη Αντώνη, Πασσαδάκη Νίκο, Συμεωνίδου Κάτια, Σχετάκη Αντώνη, Τζινευράκη Νίκο, Τορράκη Γιάννη, Φίλη Γιώργο, Φρουζάκη Άρη, Χατζησάββα Μάρκο και το γραμματέα της νεολαίας ΣΥΝ Ζαφειράκη Γιώργο.

Η νέα Ν.Ε. συνεδρίασε την Τετάρτη 18 Μαρτίου στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και εξέλεξε την νέα γραμματέα της Βαγιωνάκη Βάλια. Επίσης, εξέλεξε 9μελή Γραμματεία που αποτελείται από τη γραμματέα και τους: Βουλγαρίδη Μηνά, Καλιτεράκη Γιώργο, Μαλεκάκη Μάνθο, Μαρινάκη Μίμη, Μπολιουδάκη Ελένη, Παπαδεράκη Αντώνη, Σχετάκη Αντώνη και Φρουζάκη Άρη.

"Sponsored links"

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Ε.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live