Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων για τη συνεχιζόμενη διάλυση του νοσοκομείου

Κανένα σχόλιο

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Χανίων εκδόθηκε χθες ανακοίνωση, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Χανίων, που αναφέρει: Με θλίψη και αγανάκτηση ο χανιώτικος λαός παρακολουθεί τη συνεχιζόμενη διάλυση του Νοσοκομείου Χανίων σε πάρα πολλά επίπεδα το τελευταίο διάστημα. ‘Ένα έργο που έγινε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες υγείας και περίθαλψης των Χανιωτών, γίνεται βορρά στα χέρια της πιο άκρατης κοµµατικοκρατίας και ενδοπαραταξιακής αντιπαλότητας των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν τους ενδιαφέρει που οι κλινικές του Νοσοκομείου κλείνουν. Δεν τους αφορά που οι γιατροί παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες. Δεν προβληματίζονται που η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών έχει εξαγγελθεί πάνω από 7 φορές δίχως έως και σήμερα να έχει λειτουργήσει. Ουδόλως ασχολούνται με τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και την ανάγκη άμεσης στελέχωσης του Νοσοκομείου. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποιον δικό τους θα τοποθετήσουν στην καρέκλα του Διοικητή.

"Sponsored links"

Απείρου κάλλους σκηνές μεταξύ των κυβερνητικών βουλευτών για τον ποιο δικό τους θα πρωτoβoλέψoυν. Ας κρίνει πολιτικά ο λαός ποιοι υπηρετούν τα συμφέροντα τους και µε ποιων την πολιτική απαξιώνεται το Νοσοκομείο Χανίων. Εμείς έχουμε υποχρέωση να τα αναδείξουμε. Και αυτό πράττουμε. Φαίνεται ότι μετά την εποχή των κουμπάρων, ζούμε την εποχή των συμπεθέρων. Δεν εκπλησσόµεθα βεβαίως που ορισμένοι «νέοι» πολιτικοί εμφορούνται µε τις χειρότερες παλαιοκοµµατικές μεθόδους που υπηρετούν το βόλεμα και την καρεκλοκενταυρία.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΧΑΝΙΩΝ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live