Συνεδρίαση τοπικού συμβουλίου Χανίων για την πρόληψη της παραβατικότητας

Κανένα σχόλιο

Συνεδρίασε χθες Τρίτη, 29 Ιουλίου, στον Δήμο Χανίων υπό την προεδρία του Δημάρχου, κ. Κυριάκου Βιρβιδάκη, το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης της Παραβατικότητας του Δήμου, σε διευρυμένη σύνθεση με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων, κ. Ευάγγελου Σαματά και κας Θεοχαρούλας Μυλωνάκη. Μεταξύ των θεμάτων, που συζητήθηκαν ήταν και η κάθοδος στα Χανιά του καθηγητή, κ. Ιωάννη Πανούση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Ο κ. Πανούσης θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας του Δήμου Χανίων, που θα συνεδριάσει με διευρυμένη σύνθεση, στην οποία θα κληθούν μεταξύ των άλλων εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Ποντικάκης, ο Αντινομάρχης Χανίων και Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Χανίων, κ. Γύπαρης, κ.α.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live