Λειτουργία Ειδικού Ιατρείου για διαταραχές φώνησης και κατάποσης στο Γ.Ν. Χανίων

Κανένα σχόλιο

Υπό το πνεύμα της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών του και της άοκνης προσφοράς προς τον Χανιώτικο λαό αρχίζει από τον Ιούνιο του 2008 η λειτουργία ειδικού τακτικού εξωτερικού ιατρείου για διαταραχές φώνησης και κατάποσης στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Το Ιατρείο που θα λειτουργεί στο πλαίσιο του Ω.Ρ.Λ. Τμήματος, θα δέχεται ασθενείς κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Υπεύθυνος είναι ο Επιμ. Α’ κ. Γ. Περογαμβράκης . Αρχικά θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού ασθενών διαγνωστικά κι κατόπιν χειρουργικά.

Όσον αφορά τα γενικά τακτικά ιατρεία του Ω.Ρ.Λ Τμήματος θα λειτουργούν:

"Sponsored links"

Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή πρωί:

– Το Ειδικό Ιατρείο Ακοολογίας και Νευροωτολογίας θα λειτουργεί κάθε Δευτε΄ρα και Τετάρτη με υπεύθυνη την Επικουρική Επιμελήτρια Δρ Θ. Χειμώνα.

– Το Ειδικό Αλλεργιολογικό Ιατρείο θα λειτουργία κάθε Δευτέρα και Παρασκευή με υπεύθυνο τον Επιμε. Β’ κΕ Πρώιμο.

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Χ. Μάρκος Καραβιτάκης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live