Ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων σε έκτακτη συνεδρίαση του της 2-7-08 με αφορμή την εγκληματική ενέργεια στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:Θεωρεί ότι ενέργειες σαν αυτή της βομβιστικής επίθεσης στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά δεν εκφράζουν τον Σύλλογο μας και τα μέλη του.

Καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια που έγινε απ’ οπουδήποτε και αν προέρχεται. Δηλώνει ότι σέβεται το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ όπως και όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα της χώρας μας τα οποία συμβάλλουν στην λειτουργία του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος.

"Sponsored links"

Γι το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων

Ο Πρόεδρος

Δημ. Ποντικάκης

Ο Γεν. Γραμματέας

Χρήστος Πραματευτάκης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live