Την δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου εξετάζει ο Δήμος Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, με επιστολή του ενημερώνει τους υπεύθυνους των Σούπερ Μάρκετ που δραστηριοποιούνται στα Χανιά, ότι ο Δήμος Χανίων εξετάζει το ενδεχόμενο, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του, να δημιουργήσει «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στα πρότυπα του αντιστοίχου του Δήμου Αθηναίων.

Με την παραπάνω επιστολή διαβιβάζεται το σχετικό έντυπο του Δήμου Αθηναίων και ζητούνται οι απόψεις των υπευθύνων και αν επιθυμούν τη συνεργασία με τον Δήμο Χανίων.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live