Φιλοξενία τριών παιδιών από την Γεωργία στην Κρήτη που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό ελληνικού τραγουδιού

Κανένα σχόλιο

Τρία παιδιά από την Γεωργία που τραγούδησαν με μεγάλη επιτυχία Ελληνικά τραγούδια και απέσπασαν διακρίσεις και επαίνους σε διαγωνισμό της Γεωργιανής Τηλεόρασης θα επισκεφθούν με δαπάνη της Περιφέρειας Κρήτης, το νησί μας. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν μετά από συνεννόηση της Περιφέρειας με την Νομαρχία Ηρακλείου στις κατασκηνώσεις της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στο Κοκίνη Χάνι από 5 έως 16 Αυγούστου 2008. Πρόκειται για τις Gabadze Nino,Nikolishvili Nino, Kandelaki Ana, που αναμένονται με ένα συνοδό τους την ερχόμενη Τρίτη στο Ηράκλειο.

Για την επίσκεψη των Γεωργιανών ανηλίκων καλλιτεχνών ηλικίας 12 έως 16 ετών υπήρξε σχετική επικοινωνία του Έλληνα Πρέσβη στη Γεωργία κ. Γεωργίου Χατζημιχελάκη με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα. Ο κ. Τσόκας αποδέχτηκε άμεσα το αίτημα του Πρέσβη για κάλυψη των αεροπορικών εξόδων μετακίνησης των παιδιών και του συνοδού τους να επισκεφτούν και να γνωρίσουν την Κρήτη και σε συνεργασία με την Ν.Α. Ηρακλείου να φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις της.

"Sponsored links"

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας ευχαριστεί την Νομάρχη Ηρακλείου κα Ευαγγελία Σχοιναράκη –Ηλιάκη για την φιλοξενία των παιδιών στις κατασκηνώσεις της Ν.Α.Η. Επίσης ευχαριστεί τον Πρέσβη μας στην Γεωργία κ. Χατζημιχελάκη που επέλεξε την Κρήτη για την επίσκεψη των διακριθέντων.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live