Λειτουργία Παιδικών Κατασκηνώσεων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων 2008

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Κατασκηνώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα λειτουργήσουν και εφέτος οι παιδικές κατασκηνώσεις που βρίσκονται στο Σούνιο Αττικής. Οι κατασκηνώσεις και εφέτος θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ εκτός από τα έξοδα των εισιτηρίων μετακίνησης που θα βαρύνουν τους κατασκηνωτές. Δικαίωμα συμμετοχής στις κατασκηνώσεις έχουν παιδιά υπαλλήλων ή συνταξιούχων του Υπουργείου καθώς αγροτών (γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων) από όλη τη χώρα, βάσει των αιτήσεων που θα υποβάλλουν οι γονείς και μόνο εφόσον αυτά:

Είναι ηλικίας 7 έως 15 ετών βεβαιούμενης με πιστοποιητικό γεννήσεως, δηλαδή παιδιά που γεννήθηκαν από 1993 μέχρι το 2001. Αιτήσεις χωρίς πιστοποιητικό γεννήσεως θα απορρίπτονται. Δεν πάσχουν από κάποια μεταδοτική ή ψυχική ασθένεια ή κάποιο άλλο αίτιο το οποίο θα τα εμποδίζει να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της κατασκήνωσης, όπως είναι π.χ το κολύμπι το τρέξιμο οι αθλοπαιδίες κλπ. Το γεγονός αυτό θα αποδεικνύεται από σχετική γνωμάτευση Ιατρού. Επί πλέον για τα παιδιά των αγροτών θα χρειαστεί κι μια βεβαίωση από τη Κοινότητα ή τον Συν/σμό τον αγροτικό ή δασικό σύλλογο που ανήκουν οι γονείς ότι πράγματι είναι αγρότες.

"Sponsored links"

Θα λειτουργήσουν τέσσερις κατασκηνωτικές περιόδοι στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Από 27 Ιουνίου μέχρι 14 Ιουλίου(μικτή αγοριών- κοριτσιών ηλικίας 7-12 χρόνων)
  • Από 14 Ιουλίου μέχρι 31 Ιουλίου (μικτή αγοριών- κοριτσιών ηλικίας 7-12 χρόνων)
  • Από 31 Ιουλίου μέχρι 14 Αυγούστου (αγοριών ηλικίας 13-15 χρόνων)
  • Από 14 Αυγούστου μέχρι 29 Αυγούστου (κοριτσιών ηλικίας 13-15 χρόνων)

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα όρια ηλικίας.

Μετά το τέλος και της τελευταίας περιόδου θα λειτουργήσει η περίοδος των οικογενειών από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 19 Σεπτεμβρίου με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για φιλοξενία χωρίς καμιά επιβάρυνση εφόσον θα υπάρξει ενδιαφέρον.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τα σχετικά δικαιολογητικά 30 ημέρες τουλάχιστον πριν από την έναρξη της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου. Πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΝΑ Χανίων, οδός Σφακίων 26 τηλ. 28210 28046 ή 28210 28048.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live