“Οικονομία 2009 – Προβλέψεις και ανοικτά μέτωπα” – Θέμα εκδήλωσης σε Τ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Κανένα σχόλιο

Κύκλο Διαλόγου με θέμα « ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2009 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕΤΩΠΑ » διοργάνωσαν σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης οι Τοπικές Οργανώσεις ΠΑΣΟΚ Θερίσου και Ν. Κυδωνίας. στο δημαρχείο Ν.Κυδωνίας στις 9 Μαρτίου, με τη συμμετοχή μελών και φίλων του κινήματος. Παρουσιάστηκε κατ’ αρχήν η δραστηριότητα του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης και οι δυνατότητες που δίνει για ουσιαστικό διάλογο με τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια έγινε ανάλυση για τους λόγους που οδήγησαν στη διεθνή οικονομική κρίση και τις αιτίες που έχουν οδηγήσει την χώρα μας στην κατάσταση που είναι σήμερα. Παρουσιάστηκαν επίσης στοιχεία για την καθυστέρηση υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2007-2013. Τέλος έγινε εκτενής αναφορά στις πέντε προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση και στις προτεραιότητες για την οικονομική ανάκαμψη. Στο τέλος οι παριστάμενοι τοποθετήθηκαν σχολιάζοντας τις θέσεις του κινήματος και κάνοντας προτάσεις.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live