Το ΠΑΣΟΚ φταίει;

Κανένα σχόλιο

Τώρα και πέντε χρόνια τα παπαγαλάκια παραθυράτα στα ΜΜΕ μας πιπιλίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ . Για μίζες (simens) για καρτέλ για κουμπάρους για νταβατζήδες- Ασφαλιστικό- Καποδίστρια και χρέη προς δήμους για πούλημα του ΟΤΕ της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ- ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ των ομολόγων και το ξαφρισμάτων καθώς επίσης και για το ξάφρισμα από το ταμείο των πυρόπληκτων (ίσως το ρίξουν και αυτό στο ΠΑΣΟΚ) αμ δε ότι τα 171, 648, 135, 26 ευρώ που τώρα έχουν γίνει 525,849,65 με επίσημα στοιχεία οι δε πυρόπληκτοι στο περίμενε.

Για την ακρίβεια και την κοροϊδία των 41 μέτρων και του κόστους ζωής. Για τις ληστείες για σκάνδαλα πρωτοκλασάτων παιδιών της ΝΔ . Για τις αντιπαραθέσεις κλάδων της κοινωνίας απέναντι η μία της άλλης. Για το θέμα του πρωθυπουργού και υπουργών που παίζουν ο κρυφτούλι. Για τα καραγκιοζιλίκια βουλευτών της ΝΔ παραθυράτοι να διαφωνούν και μετά να ψηφίζουν.

"Sponsored links"

Για την κοροϊδία που έπαιζαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες τότε και την ασφάλεια τους. Για μίζες σε δημοσιογράφους που καθημερινά παραθυράτοι βγαίνουν στο δελτίο των 8 ο ένας με 4,1 εκατομμύρια ευρώ και ο άλλος με 3,4 εκατομμύρια ευρώ και να φωνάζουν ότι το ΠΑΣΟΚ φταίει. Για φοροδιαφυγές προς χάρη του κεφαλαίου και για μια σειρά άλλων.Και εσύ να διερωτάσαι πέντε χρόνια είναι τόσο ανίκανη η Κυβέρνηση Καραμανλή και ζητά ευθύνες από άλλους.

Νίκος Βαβουράκης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live