Το Ε.Κ.Χ. για την επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΧΙΩΤΑΚΗ»

Κανένα σχόλιο

Το Ε.Κ.Χ. καταδικάζει την απόλυση εργαζομένης, στην επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΧΙΩΤΑΚΗ» ΕΠΕ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να συνδικαλίζονται ελεύθερα και το Εργατικό Κέντρο Χανίων διεκδικεί καθημερινά σε κάθε εργασιακό χώρο αυτό το δικαίωμα που έχει ο κάθε εργαζόμενος.

Το Ε.Κ.Χ. προέβη ήδη σε παράσταση διαμαρτυρίας και θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια των εργαζομένων για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους.

"Sponsored links"

ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΧ

Ο Πρόεδρος

Λιονάκης Μανούσος

Ο Γεν. Γραμματέας

Μαλανδράκης Γιάννης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live