Συνεργασία ΑΝΕΚ Lines με Ομοσπονδία Κυρίων Τουριστικών Καταλυμάτων Χανίων

Κανένα σχόλιο

Έκδοση εντύπου για τις ξενοδοχειακές μονάδες του Νομού Χανίων — Σε συνεργασία με την ΑΝΕΚ LINES, ανακοινώνουμε ότι έχει συμφωνηθεί η έκδοση ενός εντύπου με παρουσία ξενοδοχειακών μονάδων του Νομού Χανίων, οι οποίες θα προσφέρουν συγκεκριμένες εκπτώσεις στους επιβάτες των πλοίων της ΑΝΕΚ. Η κίνηση αυτή προϋποθέτει ότι όλα τα ενδιαφερόμενα ξενοδοχεία που θα συμμετάσχουν, θα έχουν δώσει τις τιμές τους για όλη την καλοκαιρινή περίοδο και το ποσοστό έκπτωσης για τους επιβάτες της ΑΝΕΚ.

Η ΑΝΕΚ ουδεμία ευθύνη δεν φέρει για τυχόν λάθη ή παραλείψεις στη συγκέντρωση υλικού και πληροφοριών στο έντυπο. Το κόστος της εκτύπωσης και διανομής του εντύπου αυτού θα επιβαρύνει τα διαφημιζόμενα ξενοδοχεία. Η ΑΝΕΚ LINES θα αναλάβει την προώθηση των εντύπων αυτών:

"Sponsored links"

  • Σε όλα τα πλοία της στο εσωτερικό & εξωτερικό
  • Στα Κεντρικά Πρακτορεία της εσωτερικού & εξωτερικού
  • τα συνεργαζόμενα Τουριστικά Γραφεία σε όλη την Ελλάδα
  • Στις εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα Τουριστικό Πανόραμα και Summer Holidays όπου συμμετέχει.

Η κίνηση αυτή ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσει στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς το Νομό μας και φυσικά θα ωφελήσει τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να το δηλώσουν άμεσα στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αγ. Μαρίνα τηλ. 28210/60540 – 1.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ στο Ρέθυμνο

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Νομαρχίας (ΚΕΚΑΝΑΡ-ΝΕΛΕ) πρόκειται να υποβάλει προτάσεις προγραμμάτων Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) στις θεματικές ενότητες τουριστικά και πράσινα επαγγέλματα, διάρκειας 800 ωρών. Ζητούνται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του νομού για συνεργασία προκειμένου να υλοποιηθεί το πρακτικό μέρος των προγραμμάτων κατάρτισης (Πρακτική Άσκηση) διάρκειας 400 ωρών.

Στην επιχείρηση που θα διεξαχθεί η πρακτική άσκηση θα καταβληθεί χρηματική αποζημίωση που θα υπολογιστεί από την σχέση: 2 €/ώρα Χ 400 ώρες πρακτικής άσκησης Χ αριθμό καταρτιζομένων. (Δηλαδή 800 € ανά θέση κατάρτισης). Για τους εργαζόμενους της επιχείρησης που θα οριστούν ως εκπαιδευτές πρακτικής άσκησης, θα καταβάλλεται από το ΚΕΚΑΝΑΡ-ΝΕΛΕ ωριαία αποζημίωση ύψους 10€/ώρα κατάρτισης.

Μετά από τη λήξη του προγράμματος και σε διάστημα ενός μήνα θα γίνει πρόσληψη από την ξενοδοχειακή επιχείρηση τουλάχιστον του 30% των καταρτισθέντων σε θέσεις εργασίας σχετικές με το αντικείμενο κατάρτισης για 3 μήνες ( 70 ημερομίσθια). Προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως 31/3/2009. Πληροφορίες: Μαρκουλάκη Μαρία , τηλ 28310 40063, καθημερινά 9.00-14.00.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live