Αγώνας ορεινού τρεξίματος στο φαράγγι Σαμαριάς

Κανένα σχόλιο

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 80 χρόνων ζωής και δράσης από την ίδρυση του, πραγματοποιεί εφέτος μια σειρά από ιδιαίτερες εκδηλώσεις. Στα πλαίσια λοιπόν των εκδηλώσεων αυτών διοργανώνει την Κυριακή 30 Μαίου 2010, Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με την επωνυμία “Samaria Run’’. Στην διοργάνωση αυτή μπορούν να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν και είναι ενήλικες (να έχουν συμπληρώσει το 18Ο έτος της ηλικίας τους).

Οι αθλητές-πεζοπόροι που θα συμμετέχουν, θα ξεκινήσουν από το ‘Μαχί’ στο οροπέδιο Ομαλού, θα περάσουν από το Ξυλόσκαλο, θα ακολουθήσουν το μονοπάτι μέσα στο Φαράγγι της Σαμαριάς, και από τον Άγιο Νικόλαο θα ανέβουν στο Καλυβάκι, τα Ποτιστήρια, τα Ποριά, για να τερματίσουν στο καταφύγιο Καλλέργη. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δωθούν αναμνηστικά και θα προσφερθεί κέρασμα στο χώρο του καταφυγίου μετά τον τερματισμό. Η διαδρομή όλη, είναι περίπου 15 χιλιόμετρα και αντίστοιχοι ορεινοί αγώνες τρεξίματος γίνονται στα βουνά του Ολύμπου και της Πάρνηθας. Η Διεύθυνση Δασών Χανίων και ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού θα είναι συμπαραστάτες του εγχειρήματος, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι χορηγοί της διοργάνωσης.

Εθελοντές του Συλλόγου θα βρίσκονται σε συγκεκριμένα σημεία επικουρικά και εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού θα βοηθήσουν κατά την διάρκεια του αγώνα. Υπεύθυνος προβολής είναι ο κ. Ανδρέας Μαρκάκης, ενώ υπεύθυνος της διοργάνωσης από τη μεριά του Συλλόγου είναι ο κ. Στυλιανός Μαλεκάκης. Στην διοργάνωση μας αυτή ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πάρα πολλοί αθλητές, ενώ σχετικές πληροφορίες θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Σ. Χανίων, και στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90,  στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live