Αθώοι λόγω αμφιβολιών για τα επεισόδια έξω από τη βάση Μαραθίου το 2003

Κανένα σχόλιο

Αθώοι λόγω αμφιβολιών, κρίθηκαν, σήμερα, από το τριμελές εφετείο Κρήτης, οι τρεις κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε επεισόδια έξω από τη Ναυτική Βάση του Μαραθίου στη Σούδα Χανίων, κατά την διάρκεια συλλαλητηρίου, στις 6 Απριλίου του 2003.

Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν ήταν, της “διακεκριμένης μορφής αντιστάσεως” και της “διατάραξης κοινής ειρήνης”.

Και οι τρεις, από την αρχή, είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες, ενώ πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.

"Sponsored links"

“Σήμερα, η κρίση του δικαστή ήταν ότι δεν αποδεικνύονται οι κατηγορίες και αθωώθηκαν”, δήλωσε ο συνήγορος τους Νίκος Τζαρας.

Οι κατηγορούμενοι, δυο άνδρες και μια γυναίκα, είχαν στο δικαστήριο την συμπαράσταση μελών οργανώσεων κατά των βάσεων και της εξάρτησης, ενώ και σήμερα γύρω από το δικαστικό μέγαρο υπήρχαν παραταγμένες αστυνομικές δυνάμεις.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live