Ανακοίνωση καταγγελία της ΕΛΜΕ Χανίων για τη δίωξη Πατέλη

Κανένα σχόλιο

Η ντόπια και ξένη ολιγαρχία επιτίθεται και καρπώνεται τον πλούτο που παράγεται παγκόσμια και στη χώρα μας, σε βάρος των εργαζομένων όλου του Πλανήτη. Για να αποτραπεί η οποιαδήποτε αντίδραση από τους εργαζόμενους, επιχειρείται η τρομοκράτηση και ο εκφοβισμός των πολιτών, στερώντας τους στοιχειώδεις δημοκρατικές ελευθερίες.

Πολλά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας , επιβεβαιώνουν αυτή τη διαπίστωση. Ένα απ’ αυτά είναι και το γεγονός της κλήσης σε απολογία του συναδέλφου Πανεπιστημιακού Δημήτρη Πατέλη, από το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Η κλήση αυτή γίνεται χωρίς κατηγορίες.

"Sponsored links"

Μ’ αυτή τη διαδικασία επιχειρείται «κατασκευή κατηγορουμένου».

Καταγγέλουμε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις που θυμίζουν σκοτεινές περιόδους της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε περαιτέρω ενέργεια εναντίον του Δημήτρη Πατέλη!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο πρόεδρος: Π. Κοτσιφάκης

Ο Γεν. Γραμματέας: Αντ. Δημητριάδης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live