ΑΝΕΚ LINES : Καλοκαίρι στην Κρήτη με ημερήσια δρομολόγια & τις καλύτερες τιμές

Κανένα σχόλιο

Η ΑΝΕΚ LINES συνεπής στην δέσμευση της για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού εδώ και μία δεκαετία, σταθερά, κάθε καλοκαίρι ενδυναμώνει τη γραμμή της Κρήτης με τα δημοφιλή ημερήσια δρομολόγια, συνδυάζοντας τις καλύτερες τιμές με την άψογη εξυπηρέτηση.

Για το καλοκαίρι το 2010 από τα μέσα Ιουνίου έως και τις αρχές του Σεπτέμβρη, που παρατηρείται έντονη τουριστική κίνηση, η ANEK LINES, ταξιδεύει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στην Κρήτη, με τα βραδινά και τα ημερήσια δρομολόγια, συμβάλλοντας, έτσι, με συνέπεια στην ανάπτυξη του τουρισμού και των αναγκών του τόπου.

"Sponsored links"

Οι εκπληκτικές προσφορές της ΑΝΕΚ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων

 • Εισιτήρια που ξεκινάνε  από 19 €.
 • Δωρεάν μεταφορά των ΙΧ. στην πρώτη διαδρομή με ημερήσιο δρομολόγιο και με ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου επιστροφής
 • Δωρεάν μεταφορά των δικύκλων στα ημερήσια δρομολόγια.
 • 50% έκπτωση στις καμπίνες στα ημερήσια δρομολόγια.
 • Προσφορά 4κλινης καμπίνας. Στα 4 εισιτήρια το ένα χορηγείται δωρεάν, σε βραδινό δρομολόγιο. Ισχύει για κρατήσεις με ενιαίο κωδικό κράτησης σε 4κλινη καμπίνα.
 • 50% έκπτωση σε παιδιά από 4 έως έως 12 ετών, πολύτεκνους, τρίτεκνους, φοιτητές, οπλίτες …στα βραδινά δρομολόγια.
 • 25% έκπτωση στους ναύλους επιστροφής επιβατών και οχημάτων.

Τα ελκυστικά «πακέτα» των οικογενειακών προσφορών προς και από Κρήτη διαμορφώνονται ως εξής:

ΑΝΑΧ.       ΕΠΙΣΤΡ.    ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

2 DECK+IX (2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + ΠΑΙΔΙ*) ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ 137 €
2 DECK+IX (2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + ΠΑΙΔΙ*) ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ 162 €
2 DECK+IX (2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + ΠΑΙΔΙ*) ΒΡΑΔΥ ΒΡΑΔΥ 218 €
ΚΑΜΠΙΝΑ
1 ΑΒ4 + ΙΧ (2 ΕΝΗΛ + 2 ΠΑΙΔΙΑ**) ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ 249 €
1 ΑΒ4 + ΙΧ (2 ΕΝΗΛ + 2 ΠΑΙΔΙΑ**) ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ 269 €
1 ΑΒ4 + ΙΧ (2 ΕΝΗΛ + 2 ΠΑΙΔΙΑ**) ΒΡΑΔΥ ΒΡΑΔΥ 330 €
ΚΑΜΠΙΝΑ
1 ΑΒ2 + ΙΧ (2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + ΠΑΙΔΙ*) ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ 185 €
1 ΑΒ2 + ΙΧ (2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + ΠΑΙΔΙ*) ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ 240 €
1 ΑΒ2 + ΙΧ (2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + ΠΑΙΔΙ*) ΒΡΑΔΥ ΒΡΑΔΥ 344 €

* ΟΠΟΥ “ΠΑΙΔΙ”: 0-4 ΕΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΘΕΣΗ DECK

** ΟΠΟΥ “ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΑ”: 0-12 ΕΤΩΝ, 50% ΕΚΠΤΩΣΗ

ΟΠΟΥ DECK = ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ

ΟΠΟΥ ΑΒ2 = ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΚΛΙΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ

ΟΠΟΥ ΑΒ4 = ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ

Η Κρήτη αποτελεί, κάθε χρόνο, έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς που επιλέγουν όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και πολλοί ξένοι τουρίστες για να περάσουν τις διακοπές τους. Η ANEK LINES στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό και ιδιαίτερα τον τουρισμό και την τοπική οικονομία της Κρήτης και το αποδεικνύει έμπρακτα προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές προτάσεις και λύσεις σε όλους τους επιβάτες, μεταφέροντας και φέτος στην μαγευτική Μεγαλόνησο εκατοντάδες χιλιάδες επισκεπτών.

"Sponsored links"

Βασικός στόχος της δραστηριότητας της ANEK LINES είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών και με γνώμονα αυτό φροντίζει τα προγράμματα και οι προσφορές της να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της σημερινής οικογένειας, των νέων και γενικότερα του σύγχρονου επιβατικού κοινού αλλά και των τουριστών που θα επισκεφθούν την χώρα μας.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Κανένα σχόλιο

 1. Iωάννα

  Επιτέλους έγινε μία κίνηση θετική αλλά προτείνουμε ότι στα εκπτωτικά της πακέττα θα μπορούσε να συμπεριλάβει και τους Αμ.ΕΑ , από 67% και άνω αλλά και τους Εθνικά Πιστοποιημένους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας,για τους πρώτους θεωρείται επιβεβλημένη κοινωνική ανάγκη, αλλά και για στους δεύτερους θεωρείται ένα σημαντικό κίνητρο πλαισίωσης του Φορέα Πολιτικής Προστασίας

 2. george

  Σιγά βρε χουβαρντάδες της ανεκ. Δηλαδή μας κάνετε πλάκα.
  Απλά το έχετε μονοπώλιο το μαγαζάκι στην σούδα και ότι σας κατέβη στο κεφάλι κάνετε. Μήπως αν λέω αν είχαμε στην γραμμή άλλο ένα πλοίο όπως πέρυσι να αλλάζατε γνώμη με τις τιμές σας. Γιατί σας θυμίζω ότι περισσή με το άλλο καράβι και ποιο πολλοί κόσμος ηρθε στα Χανιά και καλύτερη εξυπηρέτηση από εσάς είχαμε.
  Βάλτε μυαλό γιατί δεν είστε ανώνυμη εταιρία αλλά (δημόσια ντροπή).

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live